Πρεμιέρα με βροχή, διακοπή και νίκη για τον Τσιτσιπά

Must Read

Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στην Στουτγάρδη τα είχε όλα. Νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-4) επί του 19χρονου Ελβετού Ντομικίκ Στεφάν Στρίκερ, αλλά και… περιπέτεια.

Ο Στέφανος μπήκε φουριόζος στο ματς χρειάστηκε μόλις 31′ για να κερδίσει το πρώτο σετ, αλλά στο ξεκίνημα του δεύτερου έπιασε βροχή με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς,

Στην επιστροφή τους στο κορτ και οι δύο αθλητές έδειξαν επηρεασμένοι. Ο Στρίκερ, προσπάθησε να μείνει στο παιχνίδι, αλλά ο Στέφανος είχε τις απαντήσεις. Χρειάστηκε 41′ για να φθάσει στο 6-4 που του έδωσε τη νίκη και την πρόκριση.

«Μου θύμισε λίγο τον εαυτό μου, όταν ήμουν 19 χρόνων» είπε ο Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα για τον αντίπαλό του. Και πρόσθεσε:

«Είναι καλό να ξεκινάς με νίκη τη σεζόν στο γρασίδι ακόμα και κόντρα σε έναν μικρότερο σε ηλικία αντίπαλο. Έχουν τον ενθουσιασμό όταν παίζουν εναντίον μας και προσπαθούν να το βγάλουν στο κορτ. Τα πήγε καλά, κράτησε το σερβίς του και έχει τις προδιαγραφές να πάει ψηλότερα. Είναι ένας παίκτης αρκετά ικανός. Θέλω νίκες, να πάρω πόντους και ποτέ δεν ξέρεις ίσως φτάσω αρκετά ψηλά».

Επόμενος αντίπαλος στο δρόμο για την κατάκτηση του τουρνουά (είναι το νο 1 και το ακλόνητο φαβορί), ο εμβληματικός Άντι Μάρεϊ που στα 35 χρόνια του συνεχίζει το τένις, αλλά βρίσκεται στο νο 68, πλέον, της παγκόσμιας κατάταξης. Ο αγώνας αναμένεται να αρχίσει στις 11 το πρωί της Παρασκευής.

«Έχει περισσότερα παιχνίδια στο χορτάρι από μένα. Θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ κάθε στιγμή, τον σέβομαι και μπορώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», είπε για τον αυριανό αντίπαλό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This