Η αντίπαλος της Σάκκαρη έγραψε ιστορία – Έγινε η πρώτη μητέρα δύο παιδιών που κέρδισε τίτλο αυτό τον αιώνα

Must Read

Μαρία εναντίον… Μαρίας στον γ’ γύρο (Παρασκευή, ώρα 13.00) του Γουίμπλεντον. Η Μαρία Σάκκαρη θα επιδιώξει να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στον δ’ γύρο, αλλά η αντίπαλός της Τατιάνα Μαρία έχει κάτι σημαντικότερο: Να αποδείξει ότι γυναίκα με οικογένεια και παιδιά μπορεί να παίζει και τένις σε υψηλό επίπεδο παρά τα 34 χρόνια της.

Άλλωστε η Μαρία πό τη Γερμανία στις 10 Απριλίου στην Μπογκοτά της Κολομβία πέτυχε κάτι που καμιά άλλη κοπέλα αυτό τον αιώνα δεν είχε πετύχει. Να κερδίσει ένα τουρνουά τένις υψηλού επιπέδου αν και μητέρα με δύο παιδιά.

«Δεν είναι εύκολο να τα συνδυάσεις όλα αυτά. Για να φροντίσουν τα παιδιά επιστρατεύονται όλοι, παππούδες και γιαγιάδες…».

Μοιάζουν πολύ… ελληνικά όλα αυτά, αλλά η Τατιάνα είναι πολίτης του κόσμου. Κατ΄αρχήν δεν είναι «αυθεντική» Γερμανίδα. Γεννήθηκε στη χώρα αυτή επειδή ο Πολωνός πατέρας της Χάϊντριχ Μάλεκ έπαιζε χάντμπολ στη χώρα αυτή. Ήταν ο μέντοράς της και έγινε ο μάνατζερ της και σύμβουλός της μέχρι το Δεκέμβριο του 2008 που πέθανε.

«Έχασα τον κόσμο με το θάνατό του» θα πει σε μια συνέντευξή της. Η ίδια είχε περάσει στο παρελθόν και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με πνευμονική εμβολή και θεωρούσε… εύθραυστο τον εαυτό της.

Τον Απρίλιο του 2013 παντρεύτηκε το Γάλλο προπονητή της Σάρλ Εντουάρντ Μαρία, μόνιμο κάτοικο Παλμ Μπιτς. Πήρε το επώνυμό του κι εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ. Ως Τατιάνα Μαρία πλέον τον Δεκέμβριο του 2013 απέκτησε την πρώτη της κόρη, τη Σαρλότ και οκτώ χρόνια μετά τον Απρίλιο του 2021 τη δεύτερη την Σεσίλα.

Επέστρεψε στα κορτ και το 2022 τη βρήκε πιο δυνατή. Κέρδισε στην Μπογκοτά και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάσει την οικογένεια, την ανατροφή των παιδιών με το τένις υψηλού επιπέδου παρά τα 34 χρόνια της.

Με τη Σάκκαρη έχουν βρεθεί αντίπαλοι φέτος στην αρχή της χρονιάς στο Αυστραλιανό όπεν. Η Μαρία της Ελλάδας νίκησε 2-0 τη Μαρία της Γερμανίας που βρίσκεται 98 θέσεις πιο κάτω στην παγκόσμια κατάταξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This