Στον τελικό του Γουίμπλεντον ο Νικ Κύργιος, χάρη στον τραυματισμό του Ναδάλ!

Πρώτος τελικός Grand Slam στην καριέρα του Ελληνοαυστραλού τενίστα

Must Read

Μία ημέρα πριν από τον ημιτελικό του Γουίμπλεντον με αντίπαλο τον Ελληνοαυστραλό Νικ Κύργιο, ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν θα τα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως ο Κύργιος περνά στον μεγάλο τελικό χωρίς αγώνα, ο οποίος, μάλιστα, θα είναι και ο πρώτος τελικός Grand Slam στην καριέρα του!

Ο Ισπανός σούπερ σταρ της ρακέτας παραχώρησε σήμερα έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας ότι, λόγω του τραυματισμού του δεν θα τα καταφέρει να λάβει μέρος στον αυριανό ημιτελικό, παρά το γεγονός πως έδειχνε (και δήλωνε) έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Ναδάλ υπέστη ρήξη στους κοιλιακούς, στην αναμέτρησή του με τον Αμερικανό Τέιλορ Φρίτζ, αλλά μέχρι πριν από μερικές ώρες δήλωνε πως επιθυμούσε διακαώς να αγωνιστεί τον ημιτελικό.

Άραγε τι να σκέφτεται ο Τσιτσιπάς αυτές τις δύσκολες ώρες;…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This