Άρης: Με… υπογραφή Πάλμα η πρόκριση

Must Read

Ένας 22χρονος από την Ονδούρα, ο Λουίς Ενρίκε Πάλμα, γλίτωσε τους συμπαίκτες του από την αγωνία της πρόκρισης για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Μια εβδομάδα πριν το δεύτερο ματς «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση με ένα δικό του γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και δύο ακόμη «πάρε – βάλε». Το τελικό Άρης – Γκόμελ 5-1 φέρει φαρδιά πλατιά τη δική του υπογραφή.

Δεν είναι μόνο η έκταση του σκορ που«εξασφαλίζει» την πρόκριση στον γ΄προκριματικό της διοργάνωσης, αλλά και το γεγονός ότι η ρεβάνς, με τυπικά γηδούχο την Γκόμελ την Πέμπτη θα γίνει και πάλι στη Θεσσαλονίκη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά «κεκλεισμένων των θυρών» αφού λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία οι ομάδες από τη Λευκορωσία υποχρεώνονται να δίνουν τους αγώνες μακριά από την πατρίδα τους. Η Γκόμελ αποφάσισε να γίνει και το δεύερο ματς για λόγους οικονομίας στη Θεσσαλονίκη.

Το εμπόδιο για τους «κίτρινους», στη συνέχεια, θα είναι σαφώς πιο δύσκολο. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ που έχει προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς, πρώην του ΠΑΟΚ, νίκησε το απόγευμα της Πέμπτης την Ζίρε στο Αζερμπαϊτζάν με 3-0 απλοποιώντας τη ρεβάνς σε μια εβδομάδα στο Τελ Αβίβ.

Όσο για τον αγώνα με την Γκόμελ πήγε… στράφι η χαρά των Λευκορώσων που προιηγήθηκαν στο 11’ από κεφαλιά του Άφι και κόντρα στον Φαμπιάνιο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άρης ισοφάρισε με αυστηρό (τουλάχιστον…) πέναλτι στον Πάλμα που αξιοποίησε ο Γκρέι (1-1).

Στο 28 ο Ιτούρμπε με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πάλμα έδωσε στον Καμάτσο «έτοιμο γκολ» για να κάνει το 3-1. Πάλι ο 22χρονος από την Ονδούρα στο 61’ είδε αυτή τη φορά, το όνομά του να γράφεται στον πίνακα των σκόρερ (4-1), ενώ στο 79′ από πίεση στον τερματοφύλακα, τον υποχρέωσε να κάνει λάθος και να τροφοδοτήσει τον Γκρέι (5-1).

Δεν είναι ρεκόρ, αλλά ο Άρης παρατάχθηκε με εντεκάδα 11 διαφορετικών εθνοτήτων ενώ οκτώ έκαναν το επίσημό τους ντεμπούτο (Οντουμπάτζο, Πέερσμαν, Νταμπό, Καμάτσο, Γκρέι, Μαζικού, Ντιόπ και Χατζηϊωάννου)!

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (Μαζικού 83′), Ιτούρμπε (Μαντσίνι 70′), Καμάτσο, Ντουκουρέ, Νταμπό (Ντιόπ 70′), Πάλμα, Γκρέι (Χατζηϊωάννου 83′).

Γκόμελ (Νεβίνσκι): Σαντόφσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιουρί, Μπάγκα, Κοστρόβ, Αντεόλα (Γερμακόβιτς 73′), Σέντκο (Ποταπένκο 80′), Αλεκσίεβιτς (Ανιουφρίεφ 43′), Μάκας (Γκογκολασβίλι 73′).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This