Άρης: Είχε την πρόκριση, πήρε και τη νίκη!

Must Read

Το 5-1 του πρώτου αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν άφηνε περιθώρια ελπίδας στους Λευκορώσους της Γκόμελ για την πρόκριση. Κι όμως στη ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο τα έδωσαν όλα για να δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους.

Ο Άρης τυπικά ήταν φιλοξενούμενος στο γήπεδό του αφού λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία η ΟΥΕΦΑ έχει απαγορεύσει αγώνες και στη Λευκορωσία.

Οι Θεσσαλονικείς έφθασαν στη νίκη με 2-1, προκρίθηκαν στον γ΄ προκριματικό γύρο του Κόνφερανς Λιγκ που τους περιμένει η Μακάμπι Τελ Αβίβ και έβαλαν στο ταμείο τους 550.000 ευρώ που είναι το «μπόνους» πρόκρισης.

Οι «κίτρινοι» πέρα από τα οικονομικά οφέλη είχαν και αγωνιστικά. Ο Αντρέ Γκρέι, ο Τζαμαϊκανός που έφθασε αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα έδειξε ότι είναι ο σέντερ φορ που αναζητούσε. Τέσσερα γκολ στους δύο αγώνες με τη Γκόμελ δεν είναι και λίγο.

Οι «κίτρινοι» πάντως έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Βέλγου Νίκολας Λαφόρζ , ο οποίος κιτρίνισε έξι ποδοσφαιριστές του Άρη ενώ στο 82ο λεπτό έδειξε αυστηρό πέναλτι στον Πέερσμαν που αξιοποίησε ο Γκογκοασβίλι (1-1).

Ο Άρης είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Αντρέ Γκρέι που ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στις καθυστερήσεις του ματς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει σε λίγες ώρες τη ρεβάνς του αγώνα της με την Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν. Το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Μπακού δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την πρόκριση με δεδομένο ότι η ρεβάνς γίνεται στο Τελ Αβίβ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν και στον Άρη.

Έξι ποδοσφαιριστές του Άρη είδαν την κίτρινη κάρτα. Πρόκειται για τους Εμπακατά (17′), Ντιόπ (18′), Μαζικού (33′), Ντουκουρέ (63΄), Νταμπό (80′), Πέερσμαν (81′).

Γκόμελ (Νεβίνσκι): Kαβαλιόφ, Κουτσίνσκι, Σόκολ, Άφι, Πάντια, Μπάγκα, Κοστρόβ (Σοβπέλ 87′), Σέντκο (Γερμακόβιτς 88′), Αντεόλα (Ποταπένκο 80′), Ανιουφρίεφ (Καζλούσκι 68′), Μάκας (Γκογκολασβίλι 80′).

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Eμπακατά (Οντουμπάτζο 46′), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (Πέερσμαν 46′), Μαντσίνι, Καμάτσο (Ιτούρμπε 83′), Ντιόπ (Νταμπό 23′), Ντουκουρέ, Πάλμα (Χατζηϊωάννου 83′), Γκρέι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This