ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΣοβαρός και μετρημένος ο Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι

Σοβαρός και μετρημένος ο Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι

Αλλαγμένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του Σινσινάτι στις ΗΠΑ που αποτελεί τεστ για το Αμερικάνικο Όπεν (29 Αυγούστου – 11 Σεπτεμβρίου).

Χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να νικήσει τον Σέρβο Φίλιπ Κραΐνοβιτς (νο 46) με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και να προκριθεί πανηγυρικά στους «16» της διοργάνωσης.

Εκεί τον περιμένει ο Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν (νο 16) με τον οποίο έχει αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν. Οι δύο αθλητές έχουν από δύο νίκες.

Η επιστροφή του Στέφανου έχει ενδιαφέρον. Μετά από καιρό δεν βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, έπεσε στο νο 7 κι ετοιμάζεται για επανεκκίνηση για να… σώσει μια χρονιά στην οποία οι πικρές στιγμές ήταν περισσότερες από τις χαρούμενες.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 17.00 (ώρα Ελλάδας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης