«Φταίω κι εγώ, αλλά..» – «Χείμαρρος» Σαββίδης πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος

Must Read

Ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά μοίρασε και ευθύνες ο Ιβάν Σαββίδης!

Παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε σύσκεψη κορυφής μέσω Skype με τους Ζοσέ Μπότο, Ραζβάν Λουτσέσκου και αρκετά ακόμη στελέχη της ΠΑΕ!

Ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε με τον μέχρι σήμερα απολογισμό του μεταγραφικού σχεδιασμού και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, ενώ πήρε την κύρια ευθύνη, επισημαίνοντας:

«Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη τη φέρω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει η κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Σύμφωνα με τη δική μου λογική, εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή. Θεωρώ εκ των προτέρων αυτονόητο ότι δεν θα συμφωνούμε πάντα, αλλά μέσα από τις διαφωνίες μας θα καταλήγουμε στις σωστές αποφάσεις για τον σύλλογο. Χρειάζεται να ισορροπήσει το ρόστερ και να πουληθούν ή να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ πριν από εμένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος. Μετά από εμένα θέλω να είναι έτσι. Μέχρι τότε εξασφαλίζω τη χρηματοδότηση για να διεκδικούμε υψηλούς στόχους. Στην πιο δύσκολη χρονιά παγκοσμίως, το φετινό έλλειμμα είναι μεγάλο και θα εγγυηθώ εγώ την κάλυψή του. Αυτό, για να αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι όλες οι αστοχίες καταλήγουν εκεί και καλύπτονται πάντα από εμένα. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τη δημιουργία εσόδων για την ομάδα. Στην πιο δύσκολη συγκυρία εγώ θα είμαι εκεί, στηρίζοντας όχι μόνο την ομάδα, αλλά ξεκινώντας ιστορικά έργα, όπως το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Και θέλω μαζί μου ανθρώπους που δεν βλέπουν μόνο προβλήματα, αλλά και τις λύσεις τους. Το ρόστερ δεν έκλεισε και έχω εμπιστοσύνη ότι το προπονητικό επιτελείο θα πάρει ό,τι καλύτερο έχει αυτή η ομάδα να δώσει, θα αναπτύξει τους νέους ποδοσφαιριστές και θα τους μπολιάσει στη νοοτροπία νικητή που έχουν κατακτήσει οι παλαιότεροι. Στη ζωή μου δεν έχω βάλει ποτέ στόχο να είμαι δεύτερος».

Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι του Σαββάτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ για την ενδεκάδα, ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια, Ζίφκοβιτς και οι τραυματίες Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, με τον Τσιγγάρα να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να αγωνιστεί, κάτι που θα φανεί στη σημερινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This