Ο ημιτελικός Τσιτσιπά – Μεντβέντεφ ξυπνά διαμάχες από το παρελθόν

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ώρα 10 το βράδυ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει τη μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Σινσινάτι οπεν. Αντίπαλός του είναι το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 26χρονος Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο έχιε νικήσει δύο φορές στις εννιά, συνολικά φορές, που έχουν βρεθεί αντίπαλοι. Παράλληλα τους χωρίζει άβυσσος. Οι σχέσεις τους δεν είναι καλές.

Ακόμα και στην τελευταία τοιυς αναμέτρηση στο Αυστραλιανό Όπεν «κατάφεραν» να τιμωρηθούν και οι δύο!

Όλα άρχισαν πριν μερικά χρόνια στο Μαϊάμι όταν ο Στέφανος μετά τον μεταξύ τους αγώνα, σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, ψιθύρισε τη λέξη «σκατορώσος» γεγονός που προκάλεσε την ρήξη αναμεσά τους.

Κάποιες φορές έδειχναν να θάβουν το τσεκούρι του πολέμου, αλλά αυτό ξανάβγαινε σχεδόν σε κάθε τους αναμέτρηση.

Ο Ρώσος κατάφερνε να αποσυντονίζει τον Στέφανο με το παιχνίδι του, περισσότερο στον πνευματικό τομέα και λιγότερο στον αγωνιστικό. Τώρα που βρίσκεται στην κορυφή η αναμέτρηση αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον. Ο Τσιτσιπάς κάνει επανεκκίνηση, βρίσκει την αυτοκυριαρχία του κι αν τα καταφέρει να τη διατηρήσει κόντρα στον… κακό του δαίμονα μόνο κερδισμένος θα βγει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η Αμερική τον έχει ανεβάσει ψυχολογικά και μια νίκη μπορεί να τον… απογειώσει ενόψει του Αμερικάνικου όπεν.

«Θα πρέπει να παίξω το παιχνίδι μου. Έπαιζα καλά μέχρι στιγμής. Φυσικά αποτελεί εμπόδιο ο Ντανίλ δεν είναι ποτέ εύκολο. Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το παιχνίδι μου με τον πιο ακριβή και καλύτερο τρόπο και αφήστε το τένις μου να μιλήσει» είπε μετά την πρόκρισή του ξημερώματα Σαββάτου με 2-1 σετ (7-6, 5-7, 6-3) επί του 37χρονο Αμερικανού Ίσνερ (νο 50) που τον δυσκόλεψε στα δύο πρώτα σετ. Σοβαρός με το σερβίς για δυνατό του όπλο χρειάστηκε 2 ώρες και 22 λεπτά για να φθάσει στη νίκη επί του Αμερικανού γίγαντα (έχει ύψος 2,08μ. ενώ ο Τσιτσιάς είναι 1,93μ), τη στιγμή που ο Μεντβέντεφ νωρίτερα είχε νικήσει 2-0 (7-6,6-3) τον 24χρονο Αμερικανό Φριτς και θα έχει κάποιες ώρες ξεκούρασης παραπάνω.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα Τσιτσιπα – Ίσνερ

https://www.youtube.com/watch?v=tmqAjZen2WU&ab_channel=BigThreeTV

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This