Μπόρκα Τσόριτς: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον αποψινό τελικό

Must Read

15 Μαΐου 2018 στο τουρνουά της Ρώμης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το πιο ταλαντούχο Κροάτη των τελευταίων χρόνων. Είναι ο Μπόρνα Τσόριτς. Μετά από 23 λεπτά αγώνα ο Κροάτης που χάνει με 4-1 ρίχνει «λευκή πετσέτα». Εγκαταλείπει τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Αυτό το «σκωτσέζικο ντους» συμμετοχή σε αγώνες και τραυματισμοί τον… συνοδεύει τα τελευταία έξι χρόνια. Στα 26 του δεν είναι πια ταλέντο, αλλά ένας χαρισματικός αθλητής που προσπαθεί να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις του παγκοσμίου τένις.

Στα 20 του χρόνια υποχρεώθηκε να κάνει εγχείρηση στο γόνατο. Τρία χρόινια μετά άρχισαν τα προβλήματα με τον ώμο που δύο χρόνια αργότερα τον οδήγησαν και πάλι στο χειρουργείο. Από τον Μάιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου αποσύρθηκε από τους αγώνες.

Οι ενοχλήσεις όμως συνεχίστηκαν κι αυτή τη χρονιά. Αποχώρησε από το Γουίμπλεον, αλλά και το τουρνουά στο Αμβούργο.

Στο Νέο Κόσμο επέστρεψε για μια νέρα καριέρα. Στο Σινσινάτι δείχνει απελευθερωμένος από ενοχλήσεις και τραυματισμούς. Έκανε εντυπωσιακές εμφναίσεις κι απέκλεισε διαδοχικά τους Μουζέτι, Ναδάλ, Αγούντ, Αλιασίμ και Νόρι στον ημιτελικό.

Ο υγιής Τσόριτς δνε έχιε να φοβάται κανένα.

Ξεκίνησε το τένις όταν είδε τον πατέρα του να παίζει. Γρήγορα έγινε από τους καλύτερους στην κατηγορία τζούνιορ και οι συμπατριώτες του τον έβλεπαν στην κορυφή. Θεωρούσαν ότι θα στσαματούσε ακόμα και τον Σέρβο Τζόκοβιτς.

Τοιν είχε νικήσει μάλιστα στη Σανγκάη το 2018 σε «χιλιάρι» τουρνουά. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη.

Στην εκκίνηση της διοργάνωσης βρισκόταν στο νο 157 της παγκόσμιας κατάταξης. Αν κερδίσει θα μπει στους 30 καλύτερους. Αν χάσει θα βρεθεί λίγο πιο κάτω…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This