Ελίνα Τζένγκο: «Προπονούμαστε σε άθλια γήπεδα, δεν μας βοηθάει κανείς»

Δεν «μάσησε» τα λόγια της η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό

Must Read

Μια ημέρα μετά τον θρίαμβο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου η Ελίνα Τζένγκο δήλωσε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει μέχρι εδώ άξιζε κάθε στιγμή.

Βέβαια η 20χρονη ακοντίστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα «άθλια» – όπως είπε – γήπεδα στα οποία προπονούνται οι αθλητές αλλά και στο γεγονός ότι δεν τους βοηθάει κανείς οικονομικά, παρά μόνο οι γονείς τους.

Δείτε επίσης: Περήφανη η Ελίνα για την Ελλάδα

Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι το κράτος και η κυβέρνηση είναι απόντες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών και τους θυμούνται μόνο όταν κερδίσουν μετάλλια.

«Όποιος ασχολείται με τον πρωταθλητισμό έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες. Προπονούμαστε σε άθλια γήπεδα και μέχρι να φθάσουμε σε αυτό το σημείο δεν μας βοηθάει κανείς, οπότε μας στηρίζουν οικονομικά οι γονείς μας» τόνισε σε συνέντευξή της στον Alpha η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κατάφερε να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και συμπλήρωσε: «Σίγουρα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες αλλά είμαστε εδώ και έχουμε ανταμειφθεί με το χρυσό μετάλλιο. Άξιζαν τα πάντα γι’ αυτό».

Δείτε επίσης: «Χρυσή βολή» στο χρυσό για την Ελίνα Τζένγκο

Σε ερώτηση για τους επόμενους στόχους της απάντησε: «Επόμενος στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Θα προσπαθήσω πολύ σκληρά γιατί δεν κατάφερα για λίγο να πιάσω το όριο για το Τόκιο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This