Άρης: Νίκη με 3-0 και υποσχέσεις για το μέλλον

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον του αγώνα Άρη – Λεβαδειακού (3-0) δεν ήταν μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα επίσημα, όπου στη σουίτα του ιδιοκτήτη του βρισκόταν ο 32χρονος Καμερουνέζος Νικολά Ενκουλού που έμεινε ελεύθερος από την Αγγλική Γουότφορντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους», αλλά και στον πάγκο της ομάδας όπου βρικσόταν το μεταγραφικό απόκτημα, ο 35χρονος Ζερρβίνο (κεντρική φωτογραφία) με προϋπηρεσία σε Λιλ, Άρσεναλ, Ρόμα και 86 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του. Τελικά μπήκε στο 74′ αποθεώθηκε και λίγο έλειψε να σκοράρει.

Τον αγώνα πααολούθησε από την προεδρική σουίτα και ο 32χρονος Καμερουνέζος Νικολά Ενκουλού

Ο Άρης μετά από ένα κακό πρώτο μέρος ανέβασε ρυθμούς στο β’ και επικράτησε δίκαια. Ο Ντανιέλ Μαντσίνι με γκολ στο 12′ και στο 45+1 και ο Άντρέ Γκρέι έδειξαν ότι σε αντίθεση με την περσινή σεζόν το γκολ θα είναι περισσότερο εύκολο.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέεσρμαν (82′ Μαζικού), Νταμπό (46′ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Καμάτσο (46′ Γκαρθία), Πάλμα (74’΄Ζερβινιό), Γκρέι (83′ Χατζηιωάννου).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος, Μπελμόντε (58′ Λούα Λούα), Μεχία, Συμελίδης (77′ Ρεγκίς), Βρακάς (77′ Βουτσάς), Μουτίνιο (62′ Νίκας), Δούμτσιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This