Το αμερικανικό όνειρο έγινε… εφιάλτης για τον Τσιτσιπά

Must Read

Η μεγάλη έκπληξη του Αμερικάνικου όπεν είχε χρώμα ελληνικό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο του τουρνουά από τον Κολομβιανό Ντανιέλ Γκαλάν.

Δεν ήταν μόνο η χαώδης διαφορά που χωρίζει τους δύο αθλητές στην παγκόσμια κατάταξη με τον Έλληνα πρωταθλητή να βρίσκεται στο νο 5 και τον 26χρονο αντίπαλό του στο νο 94, είναι και η απογοητευτική εμφάνιση ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα.

Ο Κολομβιανός στην πρώτη του παρουσία στο κυρίως ταμπλό έφιθασε στη νίκη (3-1) σε 2 ώρες και 54′ με σούπερ εμφάσνιση στο πρώτο σετ όπου νίκησε 6-0, επιβλητική στο δεύτερο (6-1).

Ο Τσιτσιπάς ποροσπάθησε να αντιδράσει πήρε το σετ 6-3 κι ενώ έδειχνε να συνέρχεται άρχισαν πάλι τα προβλήματα συγκέντρωσης στον αγώνα και η κακή ψυχολογία να κάνουν την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα να φθάσειθ στην ήττα με 7-5 και να γίνει το διασημότερο… θύμα του πρώτου γύρου.

Παράλληλα έχασε τη μοναδική ευκαιρία να φθάσει υπό προϋποθέσεις στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ή έστω στο νο2 μετά την απουσία του Τζόκοβιτς από τις πρώτες θέσεις λόγω της στάσης στο θέμα των εμβολίων και τον αποκλεισμό του από τα τουρνουά που μετέχουν μόνο εμβολιασμένοι, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών άλλων αθλητών της πρώτης δεκάδας.

Το χειρότερο είναι ότι σε ένα ακόμα Γκραν Σλαμ, το τελευταίο της χρονιάς, ο Στέφανος φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This