Η Νέα Υόρκη… γούρι της αντιπάλου της Σάκκαρη

Must Read

Στα 21 της χρόνια η αποψινή αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη, η Κινέζα Σιγιού Γουάνγκ έχει μάθει να ανεβαίνει ταχύτατα τα σκαλιά της παγκόσμιας κατάταξης. Το 2016 ήταν στο νούμερο 973, πέρσι στο 131 κι εφέτος για πρώτη φορά στην καριέρα της μπήκε στις 100 πρώτες. Βρίσκεται στο νο 75.

Στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν μπορεί να βρέθηκε πίσω στα σετ, έχασε το πρώτο από τη Γαλλίδα Ντιάν Παρί, αλλά κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα και να φθάσει στη νίκη.

«Ήμουν αγχωμένη στο ξεκίνημα. Σιγά σιγά βρήκα ρυθμό κι έφθασα στη νίκη» είπε για το ματς.

Το 2018 στη Νέα Υόρκη βγήκε πρωταθλήτρια στις νεάνιδες. Από τότε θεωρεί την πόλη αυτή… γούρικη.

«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο. Όποτε έρχομαι εδώ νοιώθω σαν το σπίτι μου» λέει, ενώ για τον αγώνα με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια δείχνει σεβασμό:

«Η Σάκκαρη είναι επιθετική αθλήτρια. Δεν μπορώ να κάνω πολλά από το να δώσω μάχη για τον κάθε πόντο και να πάρω εμπειρίες από το παιχνίδι» για να συμπληρώσει αμέσως μετά στους συμπατριώτες της δημοσιογράφους:

«Δεν υπάρχουν καλά παιχνίδια, υπάρχει απλά καλή δουλειά»

Κι από δουλειά φαίνεται να ξέρει καλά η νεαρή Κινέζα. Αυτή τη χρονιά έχει κερδίσει όλες τις κορυφαίες: Την Αζαρένκα από τη Λευκορωσία, την Κρετσίκοβα από την Τσεχία, την Μπαντόζα από την Ισπανία.

Αυτός θα είναι ο πρώτος της αγώνας με την Μαρία Σάκκαρη. Αναμένται να αρχίσει γύρω στις έξι το απόγευμα κι ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθούν οι προηγούμενες αναμετρήσεις.

Δείτε πως έφθασε η Σάκκαρη στον β’ γύρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This