Κρατά τους βαθμούς, πετά την εμφάνιση ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Λεβαδειακό

Must Read

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε. Πέρσι με τέτοιες εμφανίσεις στη Λεωφόρο δεν έφθανε στη νίκη. Φέτος και στην κακή βραδιά του καταφέρνει να πάρει το «τρίποντο». Το οφειλει στον 28χρονο Σλοβένο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που για πρώτη φορά ξεκίνησε στο αρχικό σήμα της ομάδας. Και δικαίωσε τον προπονητή του. Μόλις στο 9ο λεπτό βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0.

Ο Σλοβένος ταλαιπωρήθηκε πέρσι. Αγωνιζόταν στη Ντιναμό Κιέβου, στα μέσα της χρονιάς πήγε στη Λέγκια Βαρσοβίας, τραυματίστηκε και όταν ήρθε στην Ελλάδα πέρασε και περιπέτεια με τον covid-19.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίεςγια ευρύτερο σκορ, αλλά αυτό συνέβαινε και πέρσι. Ο Λεβαδειακός μόνο μία φορά απείλησε την άμυνα των γηπεδούχων που για μια ακόμα φορά είχαν τη συμπεράσταση των οπαδών του που γέμισαν τη Λεωφόρο.

Κρατά το «τρία στα τρία» με την έναρξη του πρωταθλήματος και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα (82’ Σάντσες), Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Βέρμπιτς (61’ Πέρεθ), Σπόραρ (90’ Ιωαννίδης).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Μπαχανάκ, Βήχος, Μπελμόντ (81’ Βουτσάς), Μεχία, Χάμοντ (46’ Λιάγκας), Βρακάς (66’ Νίκας), Δούμτσιος, Λούα Λούα (46’ Μουτίνιο).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This