Ζεις το Champions League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα ντέρμπι Ίντερ-Μπάγερν και Νάπολι-Λίβερπουλ ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα  

Must Read

Βραδιά Champions League και απόψε με τα 8 παιχνίδια των 4 πρώτων ομίλων. Στις 19:45 γίνεται η σέντρα στα 2 πρώτα ματς, Άγιαξ-Ρέιντζερς και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ακολουθούν στις 22:00 τα άλλα 6 παιχνίδια, τα 2 ντέρμπι Ίντερ-Μπάγερν και Νάπολι-Λίβερπουλ και οι αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο, Κλαμπ Μπριζ-Λεβερκούζεν, Μπαρτσελόνα-Βικτόρια Πλζεν και Τότεναμ-Μαρσέιγ. Αυτό το Champions League θα το ζήσεις με τις καλύτερες αποδόσεις που είχε ποτέ το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο παίκτης που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του

Πολλά ειδικά στοιχήματα προσφέρονται για τα μεγάλα παιχνίδια Ίντερ-Μπάγερν και Νάπολι-Λίβερπουλ. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στο Goal/No Goal 1ου-2ου ημιχρόνου, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί την 1η κάρτα.

Η προσφορά για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναντ

Αύριο παίρνουν τη σκυτάλη από το Champions League, τα άλλα δύο Κύπελλα Ευρώπης.  το Europa League και το Conference League. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στον 7ο όμιλο του Europa League και δίνει το πρώτο παιχνίδι του στη Γαλλία με την Ναντ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Ναντ-Ολυμπιακός την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Το Europa League έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Φορκάστ και Τρικάστ με ακριβή σειρά κατάταξης στον όμιλο

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Champions League και το Europa League για τον νικητή της διοργάνωσης, τον νικητή των ομίλων και τον τερματισμό στις 2 πρώτες θέσεις των ομίλων. Για τον 7ο όμιλο του Europa League, στον οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός, προσφέρονται επιπλέον μακροχρόνια στοιχήματα όπως:

  • Oμάδα που θα κατακτήσει την 2η/3η/4η θέση στον όμιλο
  • Φορκάστ (1η και 2η θέση)/Τρικάστ (1η,2η, 3η θέση) με ακριβή σειρά κατάταξης στον όμιλο
  • Ομάδα που θα είναι η νικήτρια στον όμιλο και ομάδα που θα κατακτήσει την τελευταία θέση
  • Ηead to Head Oμάδων (Ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα στον όμιλο)
  • Οver/Under Γκολ παθητικό στον όμιλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This