Ξέσπασε σε λυγμούς ο Κώστας Αντετοκούνμπο για τον αποκλεισμό

Must Read

‘Ηθελε να είναι από τα πρόσωπα της Εθνικής. Ένας τραυματισμός τις παραμονές του τουρνουά τον κράτησε εκτός στους περισσότερους αγώνες. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν άντεξε. Ξέσπασε σε λυγμούς για τον αποκλεισμό αναλογιζόμενος πέρα από την ατυχία της Εθνικής και τη δική του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων, αλλά κοιτά το μέλλον.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την στρατηγική και την ψυχολογική προετοιμασία, αλλά η Γερμανία ήταν καλύτερη. Δίκαια προκρίθηκε. Το πως θα σηκωθούμε δεν μπορούμε να το πούμε τώρα. Την απάντηση θα τη δώσει το μέλλον. Η πορεία σε αυτά που έρχονται…

Η ομάδα αυτή έκανε υπερήφανους εκατομμύρια Ελλήνων και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση. Όμως στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Υπάρχει και η κακή μέρα. Υπάρχει και ο αντίπαλος και σήμερα οι Γερμναοί ήταν καλύτεροι».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Ο αρχηγός της Εθνικής Κώστας Παπανικολάου είχε διαφορετική άποψη:

«Το ταξίδι δεν τελειώνει σήμερα. Τώρα αρχίζει. Και θα έχει διάρκεια…»

Η Εθνική έχει μπροστά της δύο σοβαρές δοκιμασίες. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και το Προολυμπιακό Τουρνουά για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This