Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ στο ΟΠΑΠ Game Time

Must Read

O Σκωτσέζος πρώην οδηγός της F1 μιλάει στην κάμερα του ΟΠΑΠ για την καριέρα του, το επόμενο Γκραν Πρι αλλά και τη σπουδαία πρωτοβουλία «More than equal»

Για 14 χρόνια, από το 1994 έως το 2008, ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ πρωταγωνιστούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Στη σπουδαία καριέρα του, ο Σκωτσέζος οδηγός κατέκτησε 13 Γκραν Πρι, ενώ 62 φορές κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα.

Έχοντας υποστηρικτές από όλο τον κόσμο και φανατικό κοινό, ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ ξεκίνησε τον Ιούνιο με μια πολύ σημαντική και πολυεπίπεδη πρωτοβουλία, το «More than Equal», που έχει ως στόχο τη συμμετοχή και τις ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Πέραν του «Μore than Equal», ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ μίλησε για την τωρινή κατάσταση στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, τη δική του εποχή σε σχέση με σήμερα, τον καλύτερο οδηγό όλων των εποχών, αλλά και τη στιγμή της καριέρας του που δεν θα ξεχάσει ποτέ. 

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This