«Ο Αυγενάκης πήγε για πρώτη φορά σε γήπεδο στα 30 του για να δει Ρουβά!

Must Read

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωμστείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, δεν… μάσησε τα λόγια του στη ΓΣ της ΕΠΟ για τον συντοπίτη του υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.  Αναφερόμενος στις προσπάθειες του υφυπουργού να εμπλακεί στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Και για να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Στα 30 του πρωτοπήγε σε γήπεδο, σε μία συναυλία του Ρουβά! Είναι ποδοσφαιρικά αναλφάβητος, αγράμματος».

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Έχουν γίνει βήματα τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Συνεχίζει να είναι ημιθανές. Κυρίως δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξένοι διαιτητές, ξένοι ποδοσφαιριστές, επιτροπεία. Φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει τουρκική ομάδα, η Τραμπζονσπόρ που έχει περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα απότι ελληνικές. Το μόνο που έχουμε ελληνικό είναι η νοοτροπία, αυτή η λανθασμένη νοοτροπία. Που ξεκινάει από τους παράγοντες και φτάνει σε αυτόν τον απίθανο τύπο, τον χωριανό μου, τον υφυπουργό.

Το Μητρώο είναι ένας νόμος του κ.Κοντονή το 2016. Ο κ.Κοντονής αντιλήφθηκε ότι ήταν πατάτα και τον άφησε. Και ήρθε τώρα ο Αυγενάκης να τον αλλάξει. Απαγορεύει φωτογραφικά στον Γραμμένο να εισπράττει 5.000 ευρώ τον μήνα ενώ ο Κουκουλάκης έπαιρνε 15.000. Φωτογραφικό νόμο για οτιδήποτε αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρεμβάσεις και ξανά παρεμβάσεις. Τα τελευταία τρία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως το ερασιτεχνικό, έχει παραδοθεί. Το Μητρώο επιφέρει τρομερά αποτελέσματα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εδώ δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα είναι στη Β’ Εθνική. Στις βαλκανικές χώρες γνωρίζουν και είναι στην 11η αγωνιστική στη Βουλγαρία η δεύτερη κατηγορία. Με αυτά τα παράλογα που έχει μέσα το Μητρώο.

Αυτός ο απίστευτος τύπος, ο Αυγενάκης, απορώ πως αυτοί που είναι απο πάνω του και τον υποθάλπουν. Είναι νεκροθάφτης. Αυτός ο Μιντιομανής τύπος. 2.500 φωτογραφίες την ημέρα. Πιο πολλές φωτογραφίες βγάζει αυτός από την Πισπιρίγγου. Μεγαλύτερη τηλεθέαση έχει ο Λευτέρης απότι έχει το Survivor και ο Σασμός! Σε αυτόν τον άνθρωπο έχει παραδοθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν πήγε ποτέ του γήπεδο. Στα 30 του πρωτοπήγε σε γήπεδο, σε μία συναυλία του Ρουβά! Είναι ποδοσφαιρικά αναλφάβητος, αγράμματος. Συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου. Πελαγοδρομεί ανάμεσα στο κενό και το τίποτα και χωρίς σχεδιασμό προχωράει από τη μία τροπολογία στην άλλη. Δυστυχώς ο κ.Αυγενάκης δεν αντιλαμβάνεται το γενικό συμφέρον και τις λαχτάρες των μικρών παιδιών στα χωριά. Τι θα έλεγε σε αυτά τα παιδιά που δεν τα αφήνει ο δήμαρχος να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος αυτός εκθέτει και γελοιοποιεί τη χώρα μας στο εξωτερικό. Έχει κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο λούνα παρκ. Είναι ο τύπος του αποφασίζομεν και διατάζομεν. Με υποκρισία. Και τολμώ να πω ότι ανάλογη είναι και η υποκρισία εκείνων που είναι πάνω απ’ αυτόν. Έπρεπε να του πουν πάρε μία κόκκινη κάρτα και πήγαινε σπίτι σου.

Καταλαβαίνετε τι έρχεται από αυτόν αν μείνει ακόμα λίγο. Αυτή λοιπόν η βουλιμία που τον διακρίνει για την εξουσία, οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αφανισμό. Όλοι εμείς πρέπει να σταθούμε σήμερα στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουμε αποφάσεις όχι μεσοβέζικες. Τουλάχιστον οι αποφάσεις της ΕΠΣΗ θα είναι δυναμικές. Θα πρέπει να αποφασίσετε πρόεδρε (σ.σ. αναφέρεται στον Τ.Μπαλτάκο), ότι η επιτροπή διαιτησίας θα απαγορεύσει να σφυρίξουν διαιτητές σε Ενώσεις που αποφασίσουν να αποσύρουν την αναστολή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This