Λιποθύμησε η σύζυγος του Σισέ έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Must Read

Το χθεσινό βράδυ ήταν «εφιαλτικό» για τον Ολυμπιακό ο οποίος γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα στο Europa League με 3-0 από την Καραμπάγκ. Ωστόσο, ένα ακόμη γεγονός επισκίασε ακόμα και αυτή την ταπείνωση των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MyNews.gr η σύζυγος του Παπέ Αμπού Σισέ, λιποθύμησε έξω από το στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Ο Σισέ δέχθηκε έντονη κριτική και αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την απόδοσή του (πολλά λάθη, ένα εκ των οποίων οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Καραμπάγκ), αλλά και για την κίνησή του μετά την αντικατάστασή του.

Έδειξε το πίσω μέρος της φανέλας του και το όνομά του και κατά την αποχώρηση για τα αποδυτήρια απάντησε με «γαλλικά» στα… ελληνικά προς κάποιους οπαδούς που τον έβριζαν.

Ο Μίτσελ, προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε για το περιστατικό: «Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του MyNews.gr μετά το τέλος του αγώνα και ενώ η σύζυγός του τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου εν μέσω αποδοκιμασιών, δεν άντεξε στην πίεση και την όλη ατμόσφαιρα και λιποθύμησε.

Όχημα του ΕΚΑΒ  τη μετέφερε σε νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς μετά από λίγο συνήλθε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This