Ούτε ο Μαρσέλο σώζει τον Ολυμπιακό, ήττα και αποδοκιμασίες στο Φάληρο

Must Read

Ούτε ο συνηθισμένος σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, στην πρεμιέρα του στο Γιουρόπα, Μαρσέλο, κατάφερε να σταματήσει την ευρωπαϊκή κατηφόρα του Ολυμπιακού. Νέα ήττα από την Καραμπάκ (3-0) που ήρθε από το μακρινό Αζερμπαϊτζάν και χωρίς να ιδρώσει πήρε τους βαθμούς της νίκης και 630.000 ευρώ που συνοδεύουν την νίκη.

Μπορεί ο Σισέ να έκανε τραγικό λάθος στο δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων» και να αντικαταστάθηκε αμέσως μετά ακούγοντας τα εξ αμάξης από την εξέδρα, αλλά ο βασικός υπεύθυνος για την ήττα είναι ο ίδιος ο προπονητής του Μίτσελ. Παρέταξε μια τουλάχιστον περίεργη ενδεκάδα και μετά το 60′ με την είσοδο των Μαρσέλο – Μασούρα την έκανε ακόμα πιο περίεργη ρισκάροντας στο 0-0 απέναντι σε μια ομάδα που διακρίνεται για τις επιθετικές της αρετές που φορτσάρει στο τελευταίο ημίωρο.

Κι αυτό έγινε. Δεν πέρασαν ούτε οκτώ λεπτά από το ρίσκο του Μίτσελ κι ο Οβούσου άνοιξε το σκορ. Στο 82′ από λάθος του Σισέ ο Βέσοβιτς σκόραρε και η… κατηφόρα συνεχίστηκε με ένα τρίτο γκολ από τον Σεϊντάεφ.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν που έχει 16 στα 18 γκολ στο β’ μέρος έκανε απλά αυτό που λέει η στατιστική. Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του το μόνο στατιστικό που κράτησε είναι οι κακές ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Με μηδέν βαθμούς μετά από τρεις αγώνες στον όμιλο ακόμα και η 3η θέση που δίνει ελπίδα συνέχειας στην ευρωπαϊκή παρουσία μοιάζει με θαύμα.

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στο Μπακού για τη ρεβάνς με την Καραμπάκ.

Συνθήματα του τύπου «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» ή «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ» συνόδευσαν τη νέα βαριά ήττα.

Διαιτητής: Ιρφάν Πέλιτο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Βοηθοί: Νταβόρ Μπέλιο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Νταμίρ Λάζιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Τέταρτος: Αντόνι Μπάντιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

VAR: Γέροεν Μάνσοτ (Ολλανδία)

AVAR: Έρβιν Μπλανκ (Ολλανδία)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60 Μαρσέλο), Κούντε (75′ Ινμπομ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60′ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί-Τζο (75′ Καμαρά)..

Καραμπάκ:Μαγκομενταλίγεβ, Βέσοβιτς (90′ Αμπάς Χουσείνοφ), Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεβ (46′ Μπαϊράμοφ), Γκαράγιεβ, Αλμέλντα (65′ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65′ Σεϊντάεφ), Ζούμπιρ, Ογούσου (90΄Κουαμπένα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στον όμιλο του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This