Εύκολα λεφτά για τον Τζόκοβιτς 2-0 τον Τσιτσιπά στον τελικό της Αστάνα

Must Read

Από τα πιο εύκολα λεφτά σε τελικό έβγαλε ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς κι έδειξε τι χάνει ο κόσμος του τένις που συνεχίζει να τον αποκλείει από τις μεγάλες διοργανώσεις. Χρειάστηκε μόλις 76 λεπτά για να νικήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά με 2-0 σετ (6-3,6-4) και να κερδίσει το τουρνουά μαζί με τα 362.384 ευρώ που είναι το έπαθλο για το νικητή.

Όσο για τον Στέφανο θα παρηγορηθεί με τα 194.,986 ευρώ που πηγαίνουν στον φιναλίστ, αλλά θα συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει για 9η φορά να μην κερδίζει 500άρι τουρνουά.

Φωτογραφία από την προτελευταία νίκη του Τζόκοβιτς επί του Τσιτσιπά σε 500άρι τουρνουά, στο Ντουμπάι το 2020

Ο Σέρβος με τους αποκλεισμούς που είχε από σημαντικά τουρνουά για την απόφασή του να μην εμβολιαστεί έχει πέσει στο νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά η θέση του είναι πλασματική όπως αποδεικνύει. Έχει 16 σερί νίκες και έκανε το σκορ επιτυχιών του με τον Έλληνα αντιπαλό του 8-2. Μάλιστα δεν έχει χάσει στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις μαζί του.

Στα 35 χρόνια ο Τζόκοβιτς για τους φίλους του παραμένει νο 1 στο χώρο του αθλήματος.

Ο Τσιτσιπάς πάντως κρατά από αυτό του τουρνουά τη σταθερότητα σε απόδοση που είχε μετά τον τελικό και κυρίως την ηρεμία στο παιχνίδι του που ήταν και το μεγάλο του μειονέκτημα.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση των δύο στη Ρώμη τον περασμένο Μάιο όταν ο Σέρβος είχε νικήσει και πάλι 2-0 σετ τον Στέφανο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This