Απίστευτο φινάλε και… Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1!

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Το «πάθημα δεν έγινε μάθημα» για τον ΠΑΟΚ. Στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ είδε τη νίκη με 1-0 να γίνεται ισοπαλία (1-1) με γκολ ποου δέχτηκε στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στη Λειβαδιά η ιστορία επαναλήφθηκε με ακόμη πιο δραματικό τρόπο.

Ο Δικέφαλος είχε την… έδρα με τη μεγάλη εκδρομή των οπαδών του από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είχε τον έλεγχο του αγώνα, σκόραρε στο 73′ με τον Νάρεϊ και θυεωρούσε ότι έχει εξασφαλίσει τη νίκη.

Στο ποδόσφαιρο όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο Γιάσμικο Βέλιτς είχε περάσει στο 69′ τον 26χρονο Γάλλο Μπελμόντ και είδε την «έμπνευση» του να… βγαίνει αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μουτίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Κοτάρσκι έδιωξε με γροθιές και ο Γάλλος χαφ με σουτ ισοφάρισε (1-1).

Όμως η αγωνία δεν σταμάτησε στο σημείο αυτό. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζίβκοβιτς ανέτρεψε τον Μουτίνιο και ο ρέφερι Μανούχος έδειξε την άσπρη βούλα κιτρινίζοντας τον Σέρβο εξτρέμ. Η φάση μετά από έλεγχο στο VAR έδειξε ότι η ανατροπή έγινε, οριακά έξω από την περιοχή. Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα με ένα ενδεχομέως εύστοχο πέναλτι του Λεβαδειακού, αλλά έχασε τον Ζίφκοβιτς που μετά την παρέμβαση του VAR αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και δεν θα παίξει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο!

Ο Λεβαδειακός με τρεις ισοπαλίες έφθασε τους τρεις βαθμούς βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΟΚ ήδη έχει χάσει με τον ίδιο τρόπο τέσσερις βαθμούς (ΟΦΗ, Λεβαδειακό), έχει μια ακόμα ισοπαλία (Άρης) και φυσικά εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Δεν σκέφτομαι πολλά πράγματα. Το ίδιο συνέβη και στο ματς με τον ΟΦΗ, πληρώνουμε το παραμικρό λάθος. Διανύουμε μια περίοδο, που ότι κάνουμε είναι εναντίον μας. Αν σας πως πως δεν είμαι αναστατωμένος θα είναι ψέματα. Υπάρχει αρκετή πίεση. Μπορεί όμως να λυθεί με δουλειά και ψυχολογία. Όταν είσαι υπό πίεση, σε κάθε ενέργεια όλα τρέμουν».

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (Τζημόπουλος 90+5′), Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (Mπαχανάκ 56′) Τορό (Μπελμόντ 69′), Δούμτσιος (Τσιριγώτης 56′).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (Βιεϊρίνια 61′, Κωνσταντέλιας 72′), Ντάντας (Μπίσεσβαρ 61′), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (Σβαμπ 84′), Γκορντεζιάνι (Ολιβέιρα 61′).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This