Champions League και Europa League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Must Read

Μίλαν-Τσέλσι, Λεβερκούζεν-Πόρτο, Μπέτις-Ρόμα και Τραμπζονσπόρ-Μονακό με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι όμιλοι των Κυπέλλων Ευρώπης. Από σήμερα έως την Πέμπτη διεξάγονται τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής. Πολλοί είναι οι αγώνες με μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Στο Champions League ξεχωρίζει σήμερα το ντέρμπι Μίλαν-Τσέλσι (22:00) και αύριο οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Ίντερ (22:00) και  Λεβερκούζεν-Πόρτο (22:00).

Στο Europa League την Πέμπτη κλέβουν την παράσταση οι αγώνες Μπέτις-Ρόμα (19:45) και Τραμπζονσπόρ-Μονακό (22:00).

Τα παιχνίδια Μίλαν-Τσέλσι, Λεβερκούζεν-Πόρτο, Μπέτις-Ρόμα και Τραμπζονσπόρ-Μονακό έρχονται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League ξεχωρίζουν ακόμα οι αγώνες Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι (19:45) και Μακάμπι Χάιφα-Γιουβέντους (19:45) και στο αυριανό το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ (19:45).

Την Πέμπτη στο Europa League ανάμεσα στα ματς που έχουν ενδιαφέρον είναι και αυτό της Ουνιόν Βερολίνου με τη Μάλμε (22:00).

Τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και του Europa League παίζουν μπάλα με τις κορυφαίες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για τον Ολυμπιακό

Την Πέμπτη (19:45) αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός εκτός έδρας με την Καραμπάκ με στόχο του την πρώτη νίκη στον 8ο όμιλο του Europa League.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Καραμπάκ-Ολυμπιακός την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια του Champions League και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καραμπάκ για το Europa League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Την Πέμπτη ξεκινάει και η 2η αγωνιστική της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι (20:00) τον Ερυθρό Αστέρα. Την Παρασκευή (21:00) ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του στη Βαρκελώνη κατά της Μπαρτσελόνα, δίνει το πρώτο του παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, ανάμεσά τους και αυτά για τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This