Τούρκος σταρ του NBA κατά Ερντογάν: «Είναι βάρβαρος, δικτάτορας, παρανοϊκός»!

Ο σφοδρός επικριτής του σουλτάνου, Ενές Καντέρ, βρίσκεται στην Ελλάδα

Must Read

Με ένα μπλουζάκι που έγραφε «είμαστε οικογένεια» και αγκαλιάζοντας τον ιστό της ελληνικής σημαίας, ο Τούρκος άσος του NBA (και «μαύρο πρόβατο» στην Τουρκία λόγω των σχέσεων που έχει με τον Φετουλάχ ΓκιουλένΕνές Καντέρ (σ.σ. Ενές Καντέρ-Φρίντομ για την ακρίβεια), έστειλε το δικό του μήνυμα φιλίας στη χώρα μας και εξαπέλυσε μια ακόμη επίθεση κατά του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Καντέρ, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο πήρε την αμερικανική υπηκοότητα και τότε πρόσθεσε και το Φρίντομ στο όνομά του, βρίσκεται στη χώρα μας και μάλιστα αύριο θα έχει και συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

«Είστε γείτονες μας για αυτό φοράω  και αυτή τη μπλούζα, είμαστε οικογένεια…  Ντρέπομαι γιατί τελικά ο Ερντογάν αντιπροσωπεύει την Τουρκία αλλά δεν αντιπροσωπεύει τους Τούρκους», είπε αρχικά στο Star ο Καντέρ, ο οποίος μίλησε και στο Open και στην ΕΡΤ και στον Alpha και σχεδόν σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ!

«Τέρμα η διπλωματία. Διότι ο Ερντογάν θέλει πόλεμο με την Ελλάδα, με την Κύπρο. Η διπλωματία δεν πρόκειται να λειτουργήσει με τον Ερντογάν. Διότι όταν έχεις να κάνεις με ολοκληρωτικά καθεστώτα ή δικτατορίες, η διπλωματία είναι εκτός συζήτησης. Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίων είναι η Τουρκία του Ερντογάν», είπε χαρακτηριστικά στο Open.




Και… απασφάλισε τόσο κατά του Ερντογάν, όσο και κατά της Δύσης που δεν αντιδρά στα όσα κάνει ο Τούρκος Πρόεδρος:

«Είναι βάρβαρος, δικτάτορας, παρανοϊκός. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τις εκλογές γι’ αυτό και  απειλεί ότι ‘θα  έρθει νύχτα’ στην Ελλάδα.  Όταν το είδα αυτό στις ειδήσεις δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια δήλωση και το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και η Αμερική να μην κάνουν τίποτα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Ο Ερντογάν είναι ο Δούρειος Ίππος για τον Πούτιν στο ΝΑΤΟ».




*πηγή φωτογραφίας: https://twitter.com/EnesFreedom

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This