Το πανόραμα και τα γκολ των αγώνων της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Must Read

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη έγινε στους απογευματινούς αγώνες του Κυπέλλου. Η Καλαμάτα απέκλεισε στα πέναλτι τον Παναιτωλικό, ενώ σούπερ μας έγινε στιες Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να σκοράρει τρεις φορές στην παράταση σε βάρος της Παναχαϊκής (5-2).

Το πιο ενδιαφέρον ματς  της ημέρας με ομάδες της Σούπερ Λίγκα, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος στη κανονική διάρκεια δεν είχε γκολ. Στην ημίωρη παράταση ο Ατρόμητος με 3-1 πήρε την πρόκριση.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στο τέταρτο λεπτό της παράτασης έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο με ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε.




Ο Αστέρας ισοφάισε με τον Καστάνιο στο 105΄.

Οκτώ λεπτά πριν το τέλος της παράτασης ο Ισλανδός Κιάρτανσον έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ατρόμητο για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μουνίθ στο 120′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι

Νωρίτερα στο 36′ υπήρξε έντονος «διάλογος» του Ισπανού ποδοσφαιριστή Άντριαν Ριέρα με τον προπονητή του Ηρακλή Μεταξά την ώρα την αντικατάστασης του




Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα




 

Καλαμάτα – Παναιτωλικός 4-3 (πεν.)

Τα δύο υπέροχα γκολ του Φλόρες από την Ονδούρα (30′ και 78′) δεν ήταν αρκετά στον Παναιτωλικό να δώσουν την πρόκριση. Η Καλαμάτα με τον Ρόβα (35′, 39′) σημείωσε κι αυτή δύο τέρματα, το ματς πήγε στην παράταση κι από εκεί στα πέναλτι όπου ο Ταΐρης, τερματοφύλακας της Καλαμάτας είπε την τελευταία λέξη. Με δύο επεμβάσεις έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα 2.




Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή 5-2

Ο Πανσερραϊκός που εξασφάλισε την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα 2, πέρσι την τελευταία αγωνιστική χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την παράταση για να πάρει την πρόκριση με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία (Σούπερ Λίγκα 2) Παχαϊκή. Προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Αχμέντ Σαίντ (40′), βρέθηκε πίσω στο σκορ με τα γκολ των Μπουρλάκη (62′) και Μυτίδη (65′) και ισοφάρισε (2-2) στο 10′ των καθυστερήσεων (!) με τον Πεντεκίδη. Στην παράταση οι Πατρινοί έμειναν από δυνάμεις και η πρόκριση των Σερραίων πήρε θριαμβευτικές διστάσεις με τρία γκολ (Μούργος στο 94′, Κατσαντώνης  στο 110′ και Σοφιανός στο 115′)

Αλμωπός – Λαμία 0-2

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της η Λαμία δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί του Αλμωπού Αριδαίας (Σούπερ Λίγκα 2) με γκολ των Προβυδάκη (25′) και Μαρμεντίνι (60′)




Καλλιθέα – Βέροια 1-0

Με γκολ του Ομάρ Σαντάνα Καμπρέρα (44′) η Βέροια πήρε τη νίκη – πρόκριση στο ντέρπι των ομάδων της Σούπερ Λίγκα 2.

Λάρισα – Λεβαδειακός 1-2

Η Λάρισα (Σούπερ Λίγκα 2) προηγήθηκε με τον Πεδρόσο (7′), αλλά ο Λεβαδεικαός με ανατροπή και των των Νίκα (27′) και Σκβάρκα (44′) πήρε τη νίκη και την πρόκριση.




Αύριο Πέμπτη  γίνονται 5 αγώνες

Κηφισιά – ΟΦΗ (15.00)

Αγ. Νικόλαος – Αλμυρός (16.00)

Ιωνικός Ιωνίας – Απ. Παραλιμνίου (16.00)

Πανελευσιανικός – Απ/ Πόντου (16.00)

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)

Η πρεμιέρα της 5ης φάσης έγινε την Τρίτη με το Βόλο να παίρνει θριαμβευτικήγ πρόκριση (4-0) επί του Ιωνικού.

 

Η συνέχεια

Η 5η φάση ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη. Οι 12 ομάδες που θα προκριθούν θα αποτελέσουν μαζί με τους τέσσερις (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός) τους «16» που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This