Τσιτσιπάς σε Ρούνε: «Μου έκλεψες τη νίκη στον τελικό…»

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το μεγάλο φαβορί στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης με αντίπαλο τον 19χρονο Δανό Χόλγκερ Ρούνε. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο νο5, ο αντίπαλός του στο νο 27 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε σε τελικό. Έχασε 2-0 σετ (6-4, 6-4) και για πέμπτη φορά φέτος και 15 στην καριέρα του δεν κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο τουρνουά (έχει 9 νίκες).

«Συγχαρητήρια μου… έκλεψες το τρόπαιο» είπε μετά το ματς και χειροκροτήιθηκε από τους πολλούς Έλληνες – και όχι μόνο – θεατές που πήγαν στο γήπεδο.




Ο Ρούνε μπήκε δυνατά από την αρχή στο ματς, έδειξε τις προθέσεις του και κατάφερε να «εγκλωβίσει» τον Τσιτσιπά στο παιχνίδι του.

Στα 24 χρόνια του ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο στο ίδιο γήπεδο το 2018. Τώρα θα προσπαθήσει να… ρεφάρει στη Βιέννη, ενώ θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στο Μάστερς στο Παρίσι και το και το ATP Finals στο Τορίνο).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This