Και η Εύα θέλει να… παίξει στο ντέρμπι – Όλα τα γκολ της αγωνιστικής

Must Read

Ξαφνικά στην… εξίσωση του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού μπήκε η Εύα, η κακοκαιρία. Η απειλή της δυνατής βροχής, το βαρύ γήπεδο απειλούν να κάνουν άνω κάτω τα συστήματα των προπονητών και να ανεβάσουν τον βαθμό δυσκολίας των ποδοσφαιριστών για να φθάσουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους. Οι μετεωρολόγοι μπήκαν κι αυτοί στο παιχνίδι για τις συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα του αγώνα. Προς το παρόν είναι καθησυχαστικοί ότι τα καιρικά φαινόμενα δεν θα είναι ακραία. Μακάρι το ίδιο να συμβεί και για τα ποδοσφαιρικά.

Ο Παναθηναϊκός με δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες θέλει να αυξήσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και να την διατηρήσει από τους διώκτες του. Έχει τραυματίες, αλλά όπως έδειξε με το 5-1 στον Βόλο υπάρχουν λύσεις στο περιορισμένο ρόστερ του.

Πέρσι σε τέσσερα ματς με τους «ερυθρόλευκους» διατήρησε το αήττητο (2 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λεωφόρο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, για να μαζέψει τη διαφορά των δέκα βαθμών από τους «πράσινους». Ο Μίτσελ άφησε εκτός όσους δεν μπροούσαν να βοηθήσουν αποτελεσματικά χωρίς να υπολογίζει ονόματα (Μαρτσέλο, Γκάρι, Μπα, Βαλμπουενά και Ουί Τζο).

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ δίνει βροχή και 15ο C

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (20.30)

Βροχή, 16ο C

Η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει ένα ακόμα κρίκο στις καλές εμφανίσεις της. Έχει κερδίσει τα 4 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα (δύο εντός, δύο εκτός) χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο καρέ επιτυχιών οι νίκες επί Άρη (2-0 στο «Βικελίδης) και ΠΑΟΚ (2-0 στην Opap Arena). Ο γηπεδούχος Αστέρας δεν έχει ξεκινήσει καλά. Εδώ και 4 αγωνιστικές δεν έχει νίκη (0-2-2).

Στο πρώτο Κυριακάτικο ματς το θέαμα ήταν κακό. Παναιτωλικός και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0.




Η 11η αγωνιστική άρχισε χωρίς προβλήματα στη Λαμία με χορταστική ισοπαλία (2-2) στο στο «Αθανάσιος Διάκος». Η γηπεδούχος προηγήθηκε δύο φορές (10′ Ντε Βινσέντι, 39′ Νιούνιες), αλλά ο Βόλος που είχε σε καλή μέα και τον τερματοφύλακά του Κλέιμαν κατάφερε να ισοφαρίσει (38′ Π. Φερνάντες, 56′ Μπαριέντος).




Στο Ηράκλειο είχε… συννεφιά και… κεραυνούς στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιωνικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα νικώντας 2-0 τον ΟΦΗ με γκολ του Βασίλη Μάντζη (56′,85′).

Οι Κρητικοί παρέμειναν χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.




Στο Περιστέρι Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 0-0, αλλά το… πάρτι έγινε από τους χούλιγκανς με τις συμπολοκές τους στη διάρκεια του ημιχρόνου μέσα στο γήπεδο και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια έγιναν και μετά τον αγώνα με τους οπαδούς του Άρη να καταγγέλουν ότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις.

https://www.youtube.com/watch?v=at5toAgOYLs&ab_channel=Novasports.gr

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» μέσα σε δύο λεπτα το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0).

Περισσότερα εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=hpyiqoj5dJU&ab_channel=Novasports.gr

Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This