«Γαργάρα» τα περί Μαξίμου και παρακράτους ο Μαρινάκης

Must Read

Σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος από τις δηλώσεις του συνεργάτη του ήταν τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είπε κουβέντα για την κυβέρνηση, το Μαξίμου, τον Μητσοτάκη. Το γιατί, μάλλον θα φανεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα…

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από του Ρέντη:

«Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα από εκεί και πέρα, ό,τι έχει συμβεί από το πρώτο στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές. Από το πρώτο λεπτό, με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία πάνε από το κακό στο χειρότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από οπαδούς μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός, έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί και τώρα, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και να αποφασίσουμε.

Σας λέω και πάλι και στεναχωρημένος είμαι και αγανακτισμένος είμαι γι’ αυτό που ζήσαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά, είμαι χαρούμενος γιατί όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες απέδειξαν μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ακόμα κερδίσαμε και τη διαιτησία που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη αυτά έχω να πω, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, από την άλλη πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί. όταν αυτά καταπατούνται, πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασίσουμε».




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This