Ξεκίνημα με 5άρα για Άρη – Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής

Must Read

Με χορταστικό θέαμα, πέντε γκολ, αλλά και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία άρχισε η 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης ήταν καταιγιστικός σημείωσε πέντε γκολ, δεν δέχτηκε κανένα, αλλά η Λαμία έπαιζε από το 20′ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπεχαράνο που προκάλεσε τη διαμαρτυρία – σχόλιο για τον διαιτητή της αναμέτρησης αναφέροντας: «Σιδηρόπουλε είσαι το σκοτάδι του ελληνικού ποδοσφαίρου…».

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Λουίς Πάλμα με τρία γκολ (33′,36′,58′), ενώ τα άλλα δύο σημείωσαν οι Φαμπιάνο (17′) και Γκρέι (90+1).

Πρώτη φορά ο Άρης με προπονητή τον Πάρντιου νικά με ευρύ σκορ, ενώ για δεύτερη φορά κρατά ανέπαφη την εστία του (προηγήθηκε το 0-0 την περασμένη Κυριακή με τον Ατρόμητο). Ο Άγγλος τεχνικός, μετά το ματς, αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή και δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας που προκάλεσε και την αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πέερσμαν, Ετέμπο (Ιτούρμπε 85′) Γκαρσία (Ντιόπ 66′), Γκαρθία, Μαντσίνι (Καμάτσο 66′), Πάλμα (Νταμπό 86′), Ζερβίνιο (Γκρέι 66′).

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Σλίβκα (Καραμάνος 75′), Τσιλούλης (Μποάκι 66′), Ντε Βινσέντι (Νούνιες 46′), Ασκόβσκι (Τζανδάρης 46′), Γιακουμάκης.

Η 12 αγωνιστική συνεχίζεται την Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Πέμπτη

Τέτάρτη

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (17:00)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (18:00)

ΑΕΚ – ΟΦΗ (20:00)

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (20:00)

Πέμπτη

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Ιωνικός – ΠΑΟΚ (21:30)

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This