Χτύπησε ο Γιάννης, πόνεσε το Μιλγουόκι!

Must Read

Κόπηκε η ανάσα των φίλων των Μιλγουόκι Μπακς όταν σε κάποια στιγμή του αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραπάτησε και βρέθηκε στο έδαφος.

Οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν την αγωνία των οπαδών της ομάδας που ήταν στο γήπεδο. Όμως ο Γιάννης έχει… χτίσει σώμα και ψυχολογία στις ΗΠΑ. Λίγο αργότερα σηκώθηκε και συνέχισε ντον αγώνα που δεν είχε καλή εξέλιξη αφού οι Ατλάντα Χοκς νίκησαν 121-106




 

Λίγο αργότερα μίλησε στους δημοσιογράφους για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει:

«Πάντα προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια. Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Δεν θέλω να δείχνω πόνο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις».

Για την τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς που γνώρισε η ομάδα του:

«Δεν μπαίνουν τα σουτ στα τελευταία παιχνίδια, ενώ παρότι μετακινούμε την μπάλα δεν έχουμε κίνηση στην επίθεση. Σήμερα δεν δείξαμε τις καλές μας συνθήκες, το κάναμε μόνο κατά διαστήματα και όχι για 48 λεπτά. Ελπίζω στο επόμενο ματς να έχουμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά καλύτερο ρυθμό. Προσωπικά δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι στο καλύτερο επίπεδο όταν δεν έχεις παίξει για μια εβδομάδα και δεν έχεις προπονηθεί καλά-καλά με επαφές».

Για τον ρούκι Μάρτζον Μποσάμπ και τις πολύ καλές εμφανίσεις του:

«Πιστεύω πραγματικά στον Μποσάμπ, σε αυτό που είναι σήμερα και μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αλλά ποιος νοιάζεται για το τι πιστεύω εγώ; Σημασία έχει ότι εκείνος πιστεύει στον εαυτό του. Αν συνεχίσει να δουλεύει και παραμείνει ταπεινός, μπορεί να καταφέρει πολλά. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρότερος. Όταν έκανα κάποια καλά παιχνίδια, άκουγα καλά λόγια από τα ΜΜΕ και στο επόμενο ματς ήμουν χάλια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μάρτζον, αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει μακρύ δρόμο μπροστά του και θα προσπαθήσω να μη μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν του αρέσει. Θέλω να γίνει όσο καλύτερος μπορεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This