Διέλυσε προγνωστικά και Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς – Πάει καρφί για τα ημιτελικά

Must Read

Με την… πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Τορίνο στο ATP Finals. Με αντίπαλο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ μπορεί να ξεκίνησε καλά, να κέρδισε το πρώτο σετ (6-3 σε 33’), αλλά στη συνέχεια το ματς πήρε άσχημη τροπή για τον Έλληνα πρωταθλητή. Έχασε το δεύτερο στο τάι μπρέικ (7-6 σε 61’) και όλα παίχτηκαν στο τρίτο. Εκεί ο Στέφανος βρέθηκε στη… γωνία. Είδε τον αντίπαλό του να του «σπάει το σερβίς» στο δεύτερο κιόλας γκέιμ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, αλλά και οι σπορκάστερ των ξένων δικτύων «βάφτισαν» φαβορί τον Ρώσο αντίπαλό του που βρίσκεται στο νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης (στο νο 2 είναι ο Τσιτσιπάς). Μόνο που δεν υπολόγισαν το πείσμα του 24χρονου Έλληνα που έχει… πάρει τον αέρα του κατά δύο χρόνια μεγαλύτερου σε ηλικία αντιπάλου του (τον έχει νικήσει στις 4 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις). Με τρομερή αντεπίθεση έφερε το παιχνίδι στα ίσα σπαζοντας, με τη σειρά του το σερβίς του Μεντβέντεφ. Το ματς κρίθηκε και πάλι το τάι μπρέικ όπου ο Στέφανος έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 6-1 μετά από μάχη 2 ωρών και 24 λεπτών!

Παράλληλα έστειλε μήνυμα στον επίσης Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ που αντιμετωπίζει την Παρασκευή (ώρα 16.00) με στόχο μια θέση στα ημιτελικά τςη διοργάνωσης. Ο Ρούμπλεφ έχει νικήσει τον Μεντβέντεφ, αλλά έχασε από τον Τζόκοβιτς που ουσιαστικά με δύο νίκες έχει περάσει στα ημιτελικά.




Οι δήλώσεις του μετά το ματς




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This