Αυτό είναι το μονόκλινο του Μέσι στην Ντόχα του Κατάρ

Must Read

Στο «στρατόπεδο» της Εθνικής Αργεντινής στην Ντόχα του Κατάρ υπάρχει μια… παραφωνία. Ενώ όλα τα δωμάτια των ποδοσφαιριστών έχουν δύο ταμπέλες με τα ονόματα των… ενοίκων τους το Β201 έχει μόνο ένα όνομα. Γράφει: Λιονέλ Μέσι.

Για πρώτη φορά σε διοργάνωση της ΦΙΦΑ ο Μέσι κοιμάται σε μονόκλινο δωμάτιο. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στο πρόφατο Κόπα Αμέρικα που κατέκτησε η Αργεντινή.

Δεν αποτελεί ιδιοτροπία του αρχηγού της ομάδας που από πολλούς θεωρείται ως φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Απλά όλα τα προηγούμενα χρόνια μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με τον Σέρχιο Αγουέρο. Από παλιά, από τότε που και οι δύο αγωνίζονταν στην ομάδα των νέων.

Ο Αγουέρο όμως το 2021 σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 33 του χρόνια μετά από πρόβλημα στην καρδιά. Από τότε ο Μέσι αποφάσισε να μη ρισκάρει να μοιράζεται το δωμάτιο με κάποιον άλλο συμπαίκτη του.

Δεν έχει ξανασυμβεί σε διοργάνωση της ΦΙΦΑ ποδοσφαιριστής να έχει τέτοια μεταχείρηση από την ομάδα του.,

Παρέα πάντως θα έχει… γείτονες τους παλιούς του φίλους. Στο διπλανό, το Β-202 μένουν οι Ροντρίγκο Ντε Πολ με το Νίκλας Οταμέντι και απέναντι, στο Β-204 οι Άνχελ ντι Μαρία και Λεάνδρο Παρέδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This