Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε θυμωμένος το μπαλάκι του τένις στους γονείς του στην κερκίδα

Και στη συνέχεια ξαναχτύπησε με ένα tweet

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για ακόμη μια φορά εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια αγώνα και ξαναξέσπασε στην οικογένειά του, αυτή τη φορά εκσφενδονίζοντας ένα μπαλάκι στην κερκίδα, στο σημείο όπου κάθονταν οι γονείς του που του έδιναν οδηγίες.

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θυμώνει με κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλέσει τον πατέρα του μ@λ@κ@.

Συγκεκριμένα λοιπόν, στο τρίτο σετ του αγώνα του με τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, έχασε την ψυχραιμία του και πέταξε ένα μπαλάκι του τένις προς το σημείο στις κερκίδες όπου κάθονταν οι γονείς του οι οποίοι του έδιναν οδηγίες κάτι το οποίο αποδοκίμασαν οι θεατές.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας θέλησε και πάλι να τοποθετηθεί μέσα από τα social media, όπως συνηθίζει, αυτή τη φορά επιλέγοντας το Instagram.

«Αγαπητοί haters, έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να νευριάσετε. Να έχετε υπομονή», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This