Μόνο ο Ρονάλντο μπορεί να τα κάνει αυτά…

Must Read

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εδώ και λίγη ώρα επικεφαλής σε ένα ακόμα κατάλογο των ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε πέντε διοργανώσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι η τελευταία χάντρα στο μεγάλο κομπολότ των ρεκόρ που θα έχει να… παίζει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Μόνο που δεν έκανε μόνο αυτό ο 37χρονος σούπερ σταρ που είναι και άνεργος μετά την αποδέσμευσή του από τη Γιουνάιτεντ. Κέρδισε το πέναλτι στο 65′ από τον Σαλισού, σκόραρε και άνοιξε το δρόμο της νίκης για την ομάδα του. Μια νίκης, έστω και μνε 3-2, που είχε απόλυτη ανάγκη για να ξεκινήσει με το… δεξί και να οδηγήσει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική την κούρσα στη βαθμολογία του 8ου ομίλου με δεδομένο ότι νωρίτερα, το άλλο ματς της Ουρουγουάης με την Νότια Κορέα έληξε ισόπαλο.

Μόνο που ο δρόμος της νίκης δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την Πορτογαλία. Η Γκάνα αποδείχυτηκε σκληρός αντίπαλος. Ο Αγιού ισοφάρισε στο 73΄, ο Ζοάο Φέλιξ στο 78′ και ο Ραφαέλ Λεάο στο 80′, έδειξαν ότι οδηγούν σε ήρεμα νερά το πορτογαλικό σκαρί, αλλά οι «πειρατές» της Γκάνα όχι μόνο μείωσαν σε 3-2 με τον Μουκαρί, αλλά στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν την ευκαιρία του Μουντιάλ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας Ντιόγο Κόστα δεν είχε καταλάβει ότι πίσω του βρισκόταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς, λίγο έλειψε να χάσει την μπάλα, να γίνει το 3-3, αλλά οι καρδιές πήγαν και πάλι στη θέση τους.




Η Πορτογαλία σε αρκετές στιγμές του αγώνα ξέχασε το στιλ της, σφιχτή άμυνα, λίγο θέαμα, πολύ ουσία και πήγε να το πληρώσει, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε αποφασισμένη να κάνει τη ζημιά, να περάσει κι αυτή στην ιστορία μαζί με τη Σαουδική Αραβία και την Ιαπωνία. Δεν τα κατάφερε, αλλά κέρδισε την εκτίμηση όλων…

Πορτογαλία (Φ. Σάντος): Κόστα, Γκερέιρο,  Ντανίλο, Ντίας, Κανσέλο, Οτάβιο (56′ Γ. Καρβάλιο), Νέβες,  Φερνάντες, Μπ. Σίλβα, Φέλιξ, Ρονάλντο.
Γκάνα (Ό. Άντο): Ατί-Ζιγκί, Μπάμπα, Σαλισού, Αμαρτέι, Τζικού (92′ Σεμενιό), Σεϊντού (66′ Λάμπτεϊ), Α. Αγιού (77′ Τζ. Αγιού), Σαμέντ (92 Κιερέχ), Παρτέι, Κούντους (77′ Μπουκαρί), Γουίλιαμς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This