Τέλος εποχής για ένα από τα διασημότερα ποδοσφαιρικά ζευγάρια

Must Read

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βραζιλίας, Ροντρίγκο και η συμπατριώτισά του influence Λουάνα Ατίκ Λόπες δεν είναι πια μαζί. Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της: «Είναι από τις πιο συχνές ερωτήσεις τον τελευταίο καιρό.Ναι είμαι ελεύθερη και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αυτό », έγραψε πριν προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα βίντεο που δημοσίευσε αργότερα.

«Με τον Ροντρίγκο έχουμε τελειώσει εδώ κι ένα μήνα και έγινε με κοινή απόφαση»

Ο Ροντρίγκο με τη σειρά του κοινοποίησε την ανάρτηση της πρώην αγαπημένης του λέγοντας: «Οι άνθρωποι της ειρήνης, κατευθύνονται προς την έκτη” αναφερόμενος φυσικά στην επιθυμία όλων των Βραζιλιάνων για την κατάκτηση του τροπαίου για έκτη φορά, ενώ συμπλήρωσε «ευχαριστώ για όλα Λουάνα..»

Πάντως με φωτογραφίες όπως αυτή η Λουάνα μα΄λοον θα αυξήσει τους θαυμαστές της τώρα που είναι μόνη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This