Vamos Messi, η Αργεντινή 2-0 το Μεξικό

Must Read

Ο Λιονέλ Μέσι στα 35 χρόνια του δεν θέλει να εγκαταλείψει με σκυμμένο το κεφάλι από αυτό, ίσως το τελευταίο του Μουντιάλ. Στον αγώνα με το Μεξικό (2-0) στο 64′ σκόραρε με αντίπαλο τον εξπέρ των αποκρούσεων Οτσόα και πανηγύρισε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Τόσο σίγουρος ήταν!

Το γκολ του Αργεντίνου ήταν ιστορικό, όχι μόνο επειδή έφθασε τα 8 τέρματα σε Μουντιάλ, όσα και οι Μαραντόνα, Στάμπιλε, αλλά επειδή αυτό το γκολ ήταν το «φιλί της ζωής» σε μια ομάδα που μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία ήταν «πρόσωπο με πρόσωπο» με την καταστροφή.

Η νίκη της Αργεντινής τη βάζει σε θέση του οδηγού, αλλά υπάρχει και το ματς με την Πολωνία που παίζει σημαντικό ρόλο για τα… ζευγαρώματα στη β’ φάση, σε ακράια περίπτωση ακόμα και για την πρόκριση.

Η Αργεντινή για την πρόκριση θέλει νίκη με την Πολωνία έχει 4 βαθμούς και για να είναι εξασφαλισμένη, αφού και στους τρεις βαθμούς βρίσκεται και η Σαουιδκή Αραβία που την ίδια ώρα την Τετάρτη θα παίζει με το Μεξικό.

Όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοια ματς το θέαμα θυσιάστηκε στη δύναμη και την ένταση. Το Μεξικό ξεκίνησε καλύτερα το ματς, αλλά ήταν φανερό ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει σε αυτό τον ρυθμό. Οι αλλαγές της Αργεντινής έδωσαν φρεσκάδα στους νικητές που όσο περνούσε η ώρα ενίσχυε την πίεση στους Μεξικάνους.

Αποτελέσμα μετά το γκολ του Μέσι να ακολουθήσει ένα ακόμα γκολ από τον Φερνάντες στο 87′ και να διώξει το άγχος μέχρι το σφριγμα της λήξης, ενώ το πάρτι στην εξέδρα που είχε αρχίσει πριν το ματς κορυφώθηκε.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρτίνες, Μαντιέλ (63’ Μολίνα), Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνες, Ακούνια, Ντε Πολ, Ροντρίγκες (57’ Φερνάντες), ΜακΆλιστερ (69’ Παλάσιος), Ντι Μαρία (69’ Ρομέρο), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (67’ Άλβαρες).

Μεξικό (Χεράρδο Μαρτίνο): Οτσόα, Άλβαρες (69’ Χιμένες), Αραούχο, Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γουαρδάδο, Τσάβες, Βέγκα (69’ Αντούνα), Λοσάνο (72’ Αλβαράδο).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This