Έβγαλε νύχια η Αργεντινή, δίκαια στους «16» – Θρίλερ για την δεύτερη ομάδα στον όμιλο

Must Read

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη! Αυτή η Αργεντινή ήταν κρίμα κι άδικο να μείνει εκτός Μουντιάλ. Νίκησε 2-0 την Πολωνία, έδειξε αποφασιστικότητα, αλλά πάνω απ’ όλα απέδειξε ότι υπάρχει και… αύριο σε αυτή την ομάδα.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχασε πέναλτι στο 38′ (θέλει πολύ κουβέντα ο καταλογισμός του έστω και μέσω VAR αφού ο Σέσνι βρίσκει τον αρχηγό της Αργεντινής, αλλά αφού είχε χάσει την μπάλα…), ο Πολωνός τερματοφύλακας να έδιωξε την μπάλα για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες σε αυτό το τουρνουά, αλλά η νέα γενιά είχε τη λύση.

Δύο νέα παιδιά, ο 23χρονος Αλέξις Μακάλιστερ στο 46′ και ο 22χρονος Χούλιαν Αλβάρες ήταν αυτοί που έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.

Η Πολωνία δεν κατάφερε να σταματήσει την ορμή των αντιπάλων τους. Από την αρχή του παιχνιδιού περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Ακόμα κι ο Λεβαντόφσκι αντί για την επίθεση τον έβλεπε κανείς να παίζει στην καλύτερη περίπτωση ως αμυντικός χαφ!

Όσο περνούσε η ώρα κι όσο το Μεξικό ήταν μπροστά με δύο γκολ της Σαουδικής Αραβίας προσπαθούσε να κρατήσει τη διαφορά που την οδηγούσε στους «16» με το έκτο στη σειρά κριτήριο ισοβαθμίας, τις λιγότερες κίτρινες κάρτες!

Αποτέλεσμα; Τα τελευταία λεπτά να μην πλησιάζουν την μπάλα μήπως γίνει το… λάθος, κάνουν φάουλ και δεχτούν κίτρινη κάρτα που θα τους άφηνε εκτός πρόκρισης! Δεν χρειάστηκε όμως…

Πολωνία: Σέσνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεσίνσκι (72′ Γέντζεϊτσικ), Ζιελίνσκι, Μπιέλικ (62′ Ντ. Σιμάνσκι), Κριχόβιακ (84′ Πιόντεκ), Φρανκόβσκι (46′ Σκόρας), Σβιντέρσκι (46′ Καμίνσκι), Λεβαντόβσκι.

Αργεντινή: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (59′ Ταγλιαφίκο), Ντε Πολ, Φερνάντες (79′ Πεσέλα), Μακ Άλιστερ (84′ Αλμάντα), Μέσι, Άλβαρες (79′ Άλβαρες), Ντι Μαρία (59′ Παρέδες).




Στον άλλο αγώνα του ομίλου το Μεξικό... έτρωγε σίδερα. Προηγήθηκε στο 52′ με 2-0 (Μαρτίν στο 47′, Τσάβες στο 52′), προσπάθησε να νύχια και με δόντια να σημειώσουν τρίτο γκολ, που θα τους έδινε την πρόκριση, το πέτυχαν, δεν μέτρησε (οφ σάιντ), αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Μαζί με τους φιλάθλους τους που έκλεψαν την παράσταση και σε αυτή τη διοργάνωση θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους! Τη χαριστική βολή κι αφού είχε τελειώσει ο αγώνας της Πολωνίας δέχτηκαν γκολ από τους Σαουδάραβες και η υπόθεση πρόκριση με ένα τρίτο γκολ έγινε όνειρα απατηλό.

Σ. Αραβία: Αλ Οβάις, Αλγκανάμ (88′ Μπαχέμπρι), Αλ Αμρί, Αλ Ταμπακτί, Αλ Μπουλαϊχί (37′ Σαραχίλι), Αλ Μπιρακάν, Αλ Χασάν (46′ Μαντού), Αμπντουλχαμίντ, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σεχρί (62′ Αλομπούντ), Κάνο.

Μεξικό: Οτσόα, Σάντσες (88′ Άλβαρες), Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Άλβαρες (88′ Φούνες Μόρι), Τσάβες, Λοσάνο, Πινέδα (77′ Ροντρίγκες) Βέγκα (46′ Αντούνα), Μαρτίν (77′ Χιμένες).



Η τελική βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This