Ποιός είναι ο τύπος που διέκοψε τον αγώνα της Ολλανδίας με την Αργεντινή, αλλά δεν έδειξαν οι κάμερες!

Must Read

Στις μεγάλες διοργανώσεις γεγονός είναι ότι μεταφέρει ο τηλεοπτικός φακός. Απαγορεύεται η είσοδος σε άλλα τηλεοπτικά συνεργεία πέραν αυτών της επίσημης παραγωγής.

Έτσι κανείς ποτέ δεν είδε ότι ένας ημίγυμνος τύπος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ολλανδίας με την Αργεντινή. Οι κάμερες έδειχναν κοντικά πλάνα ποδοσφαιριστών και του διαιτητή που περίμεναν.

Είναι η δεύτερη εισβολή σε αγώνα σε αυτό το Μουντιάλ. Προηγήθηκε ένας ακτιβιστής στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη.

Αυτή τη φορά ο εισβολέας ήταν ένας πορνοστάρ που ήθελε να διαφημίσει τη… δουλειά του και το κανάλι του στο YouTube. Λέγεται Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, γεννήθηκε στη Ρωσία, μεγάλωσε στην Ουκρανία και πήγε γυμνάσιο στις ΗΠΑ! Εκεί, στη Φλόριδα, άρχισε και την… επαγγελματική του καριέρα.

Αναζητά τρόπους να γίνει γνωστός, το 2014 συνελήφθη για εισβολή στον αγώνα της Γερμανίας με την Αργεντινή, ενώ πριν δύο χρόνια είχε συλληφθεί από τις Αιγυπτιακές αρχές επειδή είχε σκαρφωαλώσει στις πυραμίδες!

Στο στήθος του είχε γράψει το όνομα του καναλιού του!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι άνδρες ασφαλείας των αγώνων που είναι κι αυτοί οικονομικοί μετανάστες με δυσκολία κατάφεραν να τον απομακρύνουν,,,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This