Δέκα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr για τους ημιτελικούς

Must Read

Αργεντινή-Κροατία και Γαλλία-Μαρόκο με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις», «Money Back»* και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές

Οι 4 ομάδες που συνεχίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ονειρεύονται την κατάκτηση του τροπαίου. Οι νικήτριες των ημιτελικών θα το διεκδικήσουν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου (17:00). Οι ηττημένες θα παίξουν για την 3η θέση στον μικρό τελικό του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου (17:00).

Αύριο (21:00) διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, μεταξύ της Αργεντινής και της Κροατίας και ακολουθεί την Τετάρτη (21:00) ο δεύτερος, ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο.

Οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζονται.

Για τους 2 ημιτελικούς θα προσφερθούν τα ακόλουθα 10 ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις:

  • Αργεντινή-Κροατία: Να σκοράρει ο Χουλιάν Άλβαρες – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ – Ημίχρονο Αργεντινή/Τελικό Αργεντινή & Goal/Goal.
  • Γαλλία-Μαρόκο: Να σκοράρει ο Αντουάν Γκριεζμάν  – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ – Ημίχρονο Γαλλία/Τελικό Γαλλία & Over 2,5.

Επιλογές για σκόρερ, πέναλτι, τάκλιν, προσπάθειες προς την εστία

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους 2 ημιτελικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους, για τα γκολ, τους σκόρερ, τις κάρτες, τα κόρνερ, τα πέναλτι, τα τάκλιν, τα σουτ, τις ασίστ, τις πάσες, τις προσπάθειες προς την εστία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα, στα παιχνίδια Αργεντινή-Κροατία και Γαλλία-Μαρόκο, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους, καθώς και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This