Την… άκουσαν στην ΑΕΚ με τα δύο γκολ του φαν Βερτ, 3-0 τη Λαμία

Must Read

Ο Ολλανδός σέντερ φορ της ΑΕΚ, Τομ φαν Βερτ «άνοιξε λογαριασμό» και στο πρωτάθλημα με την «Ένωση». Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος με τον Βόλο, πήγε το καλοκαίρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ήταν άτυχος αφού τραυματισμοί τον υποχρέωσαν να παίξει σε μόλις δύο ματς (με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό).

Η τρίτη του συμμετοχή ήταν και η… καλή. Κόντρα στη Λαμία., μπήκε στο 62′, «ξεκλείδωσε» το ματς με γκολ στο 67′ και στις καθυστερήσεις κι έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον προπονητή Ματίας Αλμέιδα που έχει γενέθλια και γίνεται 49 χρόνων,

Μάλιστα πριν το ματς οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του έδωσαν ανθοδέσμη και του ζήτησαν να μείνει για χρόνια στην ομάδα τους. «Χρόνια πολλά» του ευχήθηκε και η ΠΑΕ μέσα από τα μάτριξ της Opap Arena.

Η ΑΕΚ μπήκε, όπως το συνηθίζει, δυνατά στο γήπεδο. Κυνήγησε το γκολ, αλλά βρήκε απέναντί της τον τερματοφύλακα της Λαμίας Σαράνοφ που έδινε για 67′ ολόκληρα λεπτά λύσεις στην άμυνα. Σταμάτησε τους Πινέδα (2′), Μάνταλο (10΄), Λιβάι Γκαρσία (17΄), Αραούχο (54′).

Κεφαλιά του φαν Βερτ και… 1-0.




Μετά το 1-0 τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Ο Λιβάι Γκαρσία στο 87′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με γκολ – όνειρο.




Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις με ένα δεύτερο γκολ του Ολλανδού




Η ΑΕΚ με τη νίκη αυτή συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει με τη Λαμία σε αγώνες πρωταθλήματος. Όχι μόνο έχει μόνο νίκες (6 σε ισάριθμα ματς), αλλά δεν έχει δεχτεί τέρμα (13-0).

Κίτρινη: Σιμάνσκι (58′) , Ρότσα (67′), 90′ Γιόνσον – Μανούσος (3΄), Μπεχαράνο (6΄), Σαράνοφ (67′)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (62′ φαν Βερτ), Γιόνσον, Μάνταλος (87′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Αραούχο, Γκαρσία (90+1 Χριστόπουλος).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιε (84′ Μποακιέ)ς, Μανούσος (72′ Γιακουμάκης), Σλίβκα (72′ ντε Βινσέτι), Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκοράνοβ (84′ Σαραμαντάς), Τσιλούλης, Κορνέζος.




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This