Πιστός στην παράδοση ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Must Read

Ο ΠΑΟΚ τήρησε τις… παραδόσεις στο Αγρίνιο. Νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό για 11η φορά στις 13 αναμετρήσεις που έχουν γίνει. Έτσι η 14η αγωνιστική, η πρώτη του β’ γύρου βρήκε τους δύο Δικεφάλους, σε βορρά και νότο, κερδισμένους, ενώ οι άλλοι τρεις του big-5 περιορίστηκαν σε ισάριθμες ισοπαλίες.

Λίγος κόσμος στο γήπεδο με τον κόσμο στο Αγρίνιο να προτιμά τη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης και τα σπίτια στη θαλπωρή του τζακιού (υπήρχε έντονη οσμή καμένου ξύλου παντού), αλλά και λίγες οι καλές στιγμές του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ «ππάγωσε» τους γηπεδούχους με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους. Ο Νάρεϊ εκτέλεσε από πλάγια το φάουλ, ο Ολιβέϊρα με κεφαλιά σκόραρε, αλλά οι του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν για σπρώξιμο του Ντούγκλας Αουγκούστο στον Κολοβό. Όπως φάνηκε στο βίντεο το σπρώξιμο έγινε σε «νεκρό χρόνο», άρα σωστά μέτρησε.

Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ




Στο 85′ ο ΠΑΟΚ… έκοψε το βήχα του Παναιτωλικού που προσπαθούσε να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης με ένα δεύτερο γκολ από τον Ντούγκλας Αουγκούστο.

Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ




Αυτοί που ξεχώρισαν στο ματς ήταν οι δύο τερματοφύλακες. Ο Ανέστης για τον Παναιτωλικό που είχε και την περισσότερη…. δουλειά και ο Κοτάρσκι για τον ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον (65′ Σεγκέλια), Φλόρες, Ντιάζ (81′ Ξενιτίδης), Νταγκό, Κολοβός, Καρέλης (81′ Πέδρο).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλεριάκης, Ράφα Σοάρες (88′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Σβαμπ (88′ Ντάντας), Κωνσταντέλιας, ελ Καντουρί (20′ Ζίβκοβιτς), Νάρεϊ (81′ Μπουργκ), Ολιβέιρα (88′ Μπράντσοιν Τόμας).

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This