Σούπερ ματς στο Μάντσεστερ – Η Σίτι 3-2 τη Λίβερπουλ και πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ – Δείτε τα γκολ

Must Read

Δύο φορές οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ… έκοψαν τη χαρά της Σίτι. Δεν προλάβαιναν οι οι «πολίτες» να χαρούν το γκολ κι ερχόταν η ισοφάριση.

Έγινε στο 10′ όταν ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ. Στο 20′ ισοφάρισε ο Καρβάλιο.

Ξανάγινε στο 47′ όταν ο Μαχρέζ έκανε το 2-1, «απάντησε» ο Σαλάχ… 2-2

Η τρίτη φορά όμως ήταν η… φαρμακερή. Ο Άκε στο 56′ αφύλακτος στην περιοχή των «κόκκινων» σημείωσε το τρίτο γκολ και απάντηση δεν ήρθε.

Πως να έρθει; Η Σίτι ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά η Λίβερπουλ με δύο τελικές σημείωσε δύο γκολ! Δείγμα της νοοτροπίας που έχει η ομάδα. Μπορεί να περνά κρίση, να μην έχει το βαθύ (και ακριβό) ρόστερ των αντιπάλων της, αλλά στα ματς που έχουν σημασία πάντα είναι επικίνδυνη.

Και τώρα; Η Σίτι περνά στους «8» του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ δεν θα καταφέρει να υπερασπίσει τον τίτλο που κέρδισε πέρσι και θα ρίξει το βάρος της στις άλλες διοργανώσεις.

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Λιούις, Ακάντζι (61′ Στόουνς), Λαπόρτ, Άκε, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν (88′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ, Χάλαντ (73′ Φόντεν), Πάλμερ (73′ Γκρίλις)

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Μίλνερ (38′ Φίλιπς), Γκόμεζ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο (70′ Κεϊτά), Μπαΐτσετιτς (46′ Φαμπίνιο), Έλιοτ (57′ Χέντερσον), Σαλάχ, Νούνιες, Καρβάλιο (46′ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν).



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This