Ο Ριέρα… έσβησε τον Αστέρα με την αποβολή του, 0-0 με Λεβαδειακό

Must Read

Το διπλό λάθος του 26χρονου Άντριαν Ριέρα… έσβησε τις ελπίδες του Αστέρα να φθάσει στη νίκη στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (0-0). Ο Ισπανός μέσος που εδώ και τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στην Τρίπολη στο 23′ έκανα φάουλ στη μεσαία γραμμή. Παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Αμέσως μετά εμπόδισε αντίπαλό του να εκτελέσει φάουλ, νέα κίτρινη, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και έβαλε δύσκολα στους συμπαίκτες τους που είχαν σχεδόν εβδομήντα λεπτά και κάτι (μαζί με τις καθυστερήσεις) να παίξουν δέκα εναντίον έντεκα.

Ο Λεβαδειακός που πήγε αποφασισμένος να πάρει κάτι από τον αγώνα δεν άλλαξε τον σχηματισμό του. Φρόντιζε πρώτα για το μηδέν στην άμυνα κι έπειτα για τη νίκη. Ο Αστέρας από την πλευρά του με αριθμητικό μειονέκτημα δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλό.

Λίγες οι επιθετικές προσπάθειες στον αγώνα με τον Λεβαδειακό να έχει τις δύο πιο εντυπωσιακές με τον Μεχία (56′) και τον Τόρο (21′) με τον Νίκο Παπαδόπουλο να σταματά την προσπάθεια των αντιπάλων του για γκολ.

Για τον Αστέρα, την ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (9) αυτή ήταν η πιο πικρή αφού απομακρύνει το όνειρο της συμμετοχής στην πρώτη εξάδα που σημαίνει διαβατήριο για τα πλέι οφ.

Με μαρκαδόρο το 8 του Μουνάφο

Έγινε κι αυτό στο επαγγεματικό πρωτάθλημα. Για μισή ώρα, τουλάχιστον, ο Μουνάφο του Αστέρα αγωνιζόταν με φανέλα στην οποία δεν γραφόταν το όνομά του, ενώ ο αριθμός ήταν σχεδιασμένος με μαρκαδόρο!

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Κουρομπύλια, Νικολαΐδης

4ος: Πολυχρόνης

VAR: Γκάμαρης, Παπαδάκης

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This