Βήμα πρόκρισης για τη Λαμία, 2-1 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες

Must Read

Η Λαμία επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας. Νίκησε στις Σέρρες τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, τη μόνη ερασιτεχνική ομάδα (Γ’ κατηγορία) που έφθασε τόσο ψηλά στη διοργάνωση του Κυπέλλου φέτος. Το 2-1 της δίνει αέρα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος».

Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζανδάρη.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου που δεν αγωνίστηκε στη φυσική του έδρα, αλλά στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και στο 41′ έφθασε στην ισοφάριση (1-1) με τον Ελέζι.

Όσο περνούσε η ώρα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων γινόταν αισθητή. Επιβεβαιώθηκε και στο σκορ στο 78′ όταν Τσομαχασβίλι ανέτρεψε τον Βασιλαντωνόπουλο μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Τσιλούλη να διαμορφώνει το τελικό 1-2.




Διαιτητής: Ζαμπάλας
Βοηθοί: Θ.Μωυσιάδης, Διαμαντής
4ος: Τσιμεντερίδης

Απόλλων Παραλιμνίου: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (90′ Κωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης (76′ Καρατλίδης), Ελέζι, Γεωργιάδης (69′ Πέτρου), Γκέκας.

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν (59′ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπαντά (59′ Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73′ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (59′ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This