Στον ημιτελικό με 571.794 ευρώ στην τσέπη ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Must Read

Ένα εμπόδιο έμεινε στον Στέφανο Τσιτσιπά για να φθάσει στον τελικό του Αυστραλιανού όπεν. Είναι ο 26χρονος Ρώσος Κάρεν Χατσάνοφ.

Προκρίθηκε στα ημιτελικά κάνοντας το… καθήκον του. Απέκλεισε τον εκπληκτικό αυτό το τουρνουά Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα (Νο. 71) που μετά τις εμφανίσεις του έχει εξασφαλισμένη θέση στην πρώτη 30άδα της παγκόσμιας κατάταξης με 3-0 σετ (6-3, 7-3, 6-4).

Η πρόκριση του εξασφαλίζει και το γενναίο χρηματικό έπαθλο των 571.794 ευρώ που αντιπροσωπεύει την συμμετοχή στα ημιτελικά. Διεκδικεί (ως φιναλίστ) 1.004.505 ευρώ ή ακόμα καλύτερα 1.839.015 ευρώ που προβλέπονται για τον νικητή.

Τα χρήματα όμως αυτά τα κερδίζει (και τα διεκδικεί…) με κόπο. Το μεσημέρι της Τρίτης χρειάστηκε 2 ώρες και 18 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του ταλαντούχου Τσέχου. Κέρδισε το πρώτο σετ σχετικά άνετα (6-3 σε 37′), πήγε το δεύτερο στο τάι μπρέικ (7-6 σε μια ώρα παιχνιδιού με ανατροπή) κι έφθασε στο τρίτο με 6-4 σε 41′.

Ο Τσιτσιπάς στην Αυστραλία είναι σε φόρμα, καταφέρνει να βγάλει αντίδραση όταν είναι πιεσμένος, συνήθως κρατά την ψυχραιμία του και οδηγεί το ματς εκεί που θέλει. Ακόμα και τα αβίαστα λάθη που ήταν το μεγάλο του πρόβλημα καταφέρνει να τα διορθώσει την κατάλληλη στιγμή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This