Το 13άρι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό!

Must Read

Το «13άρι» της ΑΕΚ δεν αφορά το παλιό ΠΡΟ-ΠΟ που αποτελούσε διακαή πόθο εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά τις 13 νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, στην Opap Arena, σε ισάριθμους αγώνες!

Η 13η νίκη ήταν επί του Λεβαδειακού: 3-0 με συνοπτικές διδικασίες.

Πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά αποτελεσματικός, επίσης για μια ακόμα φορά ο Σέρχιο Αραούχο που κέρδισε πέναλτι και χειροκρότημα από την εξέδρα. Συνεπής στο ραντεβού του με το γκολ και ο Ολλανδός φαν Βέερτ όταν αγωνίζεται.

Η ΑΕΚ με τη χθεσινή νίκη φθάνει στον πόντο τον Παναθηναϊκό και περιμένει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αύριο Τρίτη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα ανακοινωθεί αύριο, η θιγόμενη ομάδα, είναι βέβαιο ότι θα προσφύγει σε δεύτερο βαθμό, άρα η υπόθεση θα παραμένει ανοιχτή!

Όσο για το ματς ο Λιβάι Γκαρσία συνέχισε να κάνει αυτό που έχει συνηθίσει φέτος: Να σκοράρει.

*Στο 37′ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Βινίσιους, ξεγελάστηκε ο Στογιάνοβιτς και… 1-0.

*Στο 45+2 ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε προς την περιοχή του Λεβαδειακού. Ο Τζημόπουλος που έπαιζε με κίτρνη κάρτα, προσπάθησε να τον σταματήσει. Τον έχασε, τον τράβηξε από τη φανέλα, τίποτα, ο καρσία συνέχισε και στο τέλος, η έχοντας άλλη επιλογή, ο κεντρικός αμυντικός του Λεβαδειακού, τον ανέτρεψε στην περιοχή. Πέναλτι για την ΑΕΚ, κόκκινη (2η κίτρινη) για τον Τζημόπουλο και ο Λεβαδειακός, πλέον, με παίκτη λιγότερο.

Ο Άμραμπατ το αξιοποίησε και… 2-0.

*Στο 77’ο Παζ ανέτρεψε τον φαν Βεερτ, ο Τσούμπερ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

*Το σκορ έκλεισε στο 84′ όταν Ελίασον βρήκε τον φαν Βέερτ που πέτυχε ότι ειχε χάσει νωρίτερα, το 3-0.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Νικολακάκης, Βεργέτης

4ος: Τσέτσιλας

VAR: Ζαμπαλάς, Νικολαΐδης

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (65′ Μάνταλος), Γιόνσον, Πινέδα (65′ Ελίασον), Άμραμπατ (65′ Γκατσίνοβιτς), Αραούχο (65′ Τσούμπερ), Γκαρσία.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Παζ, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Ντεντάκης (80′ Λιάγκας), Μεχία (65′ Συμελίδης), Βρακάς (89′ Κωνσταντινίδης), Χάμοντ (89′ Σαχπεκίδης), Παναγιώτου, Σακό (46′ Νταμπό), Νίκας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This