Συνέχισε την παράδοση ο Ολυμπιακός, πέρασε (3-0) κι από τη Λαμία

Must Read

Απρόσμενη αντίδραση συνάντησε ο Ολυμπιακός στη Λαμία, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει το «τρίποντο» σκοράροντας τρεις φορές κι έχοντας άλλες τρεις προσπάθειες στο δοκάρι!

Η Λαμία με νέο προπονητή, τον Λεωνίδα Βόκολο, κυνήγησε το θαύμα. Για 44 λεπτά είχε ελπίδες. Μόλις στο 4′ είδε τον Τσανδάρη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και γενικά να έχει καλή παρουσία.

Κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τριπλή ευκαιρία για γκολ στο 22′ (στην ίδια φάση δύο φορές σταμάτησε την μπάλα στη γραμμή ο Κορνέζος και μια ο τερματοφύλακάς της Γκαραβέλης σε προσπάθειες των Φορτούνη, Μπακαμπού και Κανός!) και δύο δοκάρια με τους Χουάνγκ (35′) και Κανός (44′) βρήκαν τον γκολ με τον παίκτη που δεν περίμενε κανείς.

Σκόρερ ο 27χρονος Ντιντιέ Σαμασέκου (κεντρική φωτογραφία) στο 45′. Γιατι δεν τον περίμενε κανείς. Μα πολύ απλά σε 200 αγώνες διαφόρων πρωταθλημάτων είχε μόλις τρία γκολ (δύο με τη Γερμανική Χόφενχαϊμ και ένα με την Αυστριακή Σάλτσμπουργκ). Το γκολ του, πρώτο φυσικά με τον Ολυμπιακό, έπειτα από 17 αγώνες.

Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Ολυμπιακού που κυριάρχησαν στο β’ με αποτέλεσμα να σκοράρουν άλλες δύο φορές (60′ Μπακαμπού και 86′ Μπιέλ) και να έχουν ένα ακόμα δοκάρι (Μακαμπού στο 78′).

Αυτή ήταν η 6η νίκη των «ερυθρόλευκων» σε ισάριθμα ματς, με γηπεδούχο τη Λαμία.

Η Λαμία έβγαλε αντίδραση, είχε σε εξαιρερετική μέρα τον Φάνη Τζανδάρη που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και τον 24χρονο Γιώργο Καρνέζο που πήγε στην ομάδα από την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν έφτανε να καλύψει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.




Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Περράκης (Αθηνών), Ψαρρής (Ζακύνθου)

Λαμία: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Στάνκο (63′ Σλίβκα), Τζανδάρης (80′ Μανούσος), Ρόμανιτς (64′ Νούνιες), Τσιλούλης (74′ Καραμάνος), Μαρτίνεθ (64′ Ντε Βινσέντι), Βέργος

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος (64′ Ντόη), Μπα, Ροντινέι, Ραμόν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Φορτούνης (65′ Βαλμπουενά), Κανός (80′ Μασούρας), Γκάρι Ροντρίγκες, Μπακαμπού (80′ Αραμπί).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This