Από τη χαρά του γκολ στον πόνο και τον τραυματισμό για τον Σωτήρη Τσιλούλη

Must Read

Ο Σωτήρης Τσιλούλης της Λαμίας σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με ατομική προσπάθεια στο 38′ στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με τον Βόλο (1-1). Έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του που δίνει μάχη παραμονής. Όμως στο 66′ τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο σε σύγκρουση με τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος στο 85′ ισοφάρισε (1-1).

Η Λαμία βρισκόταν κοντά σε ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο», αλλά ο Βόλος είχε την απάντηση στο 85′ (Κούτσιας). Το ματς τελείωσε 1-1 και οι γηπεδούχοι παρέμειναν ζωντανοί στο δικό τους όνειρο, να παραμείνουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να πάρουν μέρος στα πλέι οφ. Όσο για τους αντιπάλους τους ο δρόμος της παραμονής έγινε ακόμα πιο δύσκολος αφού ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι αρκετός.




Κόκκινη: 90’+9 Άλχο (δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινη: 23′ Άλχο, 56′ Σιελής – 45′ Τσιλούλης, 90′ Κορνέζος, 90’+7 Τανδάρης

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας).

Βοηθοί: Γιάννης Καραλής (Ηλείας), Κορώνας (Πειραιά).

4ος: Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανία).

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46΄Ταχάτος), Τσοκάνης (72΄Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77΄Καρτάλης), Πιρές (46΄Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89΄Κάτσε), Κούτσιας.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72΄Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82΄Παπαδόπουλος), Νούνιες (66΄Μανούσος), Τσιλούλης (66΄Σλίβκα), Βέργος (72΄Μεντίνα).

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This