Στο γήπεδο θα κριθεί τελικά το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Must Read

Το πολυσυζητημένο ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, τελικά θα κριθεί στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τελικά, όπως και σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί, ο αγώνας να γίνει και να μην κριθεί στα χαρτια με μηδενισμό του Ατρομήτου.

Τώρα η Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να ορίσει ημερομηνία του αγώνα, κάτι που μοιάζει με… σταυρόλεξο μετά την αναβολή των σημερινών αγώνων του Κυπέλλου όπου μετέχει η ΑΕΚ.

Το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας είχε κρίνει στο σκεπτικό του πως δεν ευθυνόταν η ΠΑΕ Ατρόμητος για την κατάσταση του γηπέδου, για να ακολουθήσει και η απόρριψη της έφεσης που κατέθεσε η ΑΕΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This