Δείτε πως πέρασε στα ημιτελικά του «Ίντιαν Ουέλς» η Μαρία Σάκκαρη

Must Read

Πρόκριση στα ημιτελικά και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε τα ξημερώματα η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του «Ίντιαν Γουέλς» στην Καλιφόρνια.

Μπορεί στον αγώνα της με την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα (Νο. 15 στην παγκόσμια κατάταξη) να έχασε στο πρώτο σετ με 6-4 (σε 41′), αλλά επέστρεψε δυναμικά στον αγώνα. Κέρδισε τα δύο επόμενα 7-5 (59′) και 6-1 (37′) φθάνοντας στην πρόκριση ελπίζοντας πέρα από την καλή πορεία να βελτίωσει τη θέσης της στην παγκόσμια κατάταξη (αυτή τη στιγμή είναι στο Νο. 7).

Το εντυπωσιακό για τη Μαρία είναι ότι στα τρία σετ κρίθηκαν και τα τέσσερα νικηφόρα ματς στο τουρνουά, ενώ στα τρία από αυτά νίκησε με ανατροπή!

Στα ημιτελικά την περιμένει η Αρίνα Σαμπαλένκα από τη Λευκορωσία, 24 χρόνων και το σημαντικότερο, Νο. 2 στην παγκόσμια κατάταξη. Η Αρίνα μπορεί να προηγείται σε νίκες της Μαρίας (4-3), αλλά η Ελληνίδα έχει κερδίσει τα δύο τελευταία ματς που βρέθηκαν αντίπαλες. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

Δείτε πως η Σάκκαρη απέκλεισε την Κβίτοβα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This